≫ 

De Hea tvrdi pazar, izgleda da ni 90 miliona nije dovoljno?

Šuška se da je PSŽ spreman da Španca učini najplaćenijim golmanom sveta

  • 2

Gotovo uvek kad pomislimo da je rasplet blizu, i da se De Hea dogovorio sa Mančester Junajtedom oko produžetka ugovora uz poboljšane uslove, desi se da nešto nenadano iskrsne. 

Kako prenose strani mediji, onaj ko najviše zateže je agent španskog golmana. Podsetimo, De Hea trenutno na Old Trafordu zarađuje 200.000 funti nedeljno, a to je dosta ispod standarda Pola Pogbe i Aleksisa Sančeza, dvojice najplaćenijih igrača kluba. Ako bismo uzeli u obzir koliko doprinosi Sančez, a koliko De Hea, onda apsolutno možemo da stanemo na stranu Španca jer je u pravu.

De Hea uhvatio Mitrovića za vrat, Srbin nasrnuo na njega, umalo se potukli (VIDEO) (FOTO)

Mančester Junajted, prema tvrdnjama ovog izvora, ispunio je poslednje uslove koje su postavili De Heini zastupnici, pripremili su mu novi, petogodišnji ugovor s nedeljnim primanjima od 350.000 funti, iliti blizu 90.000.000 na petogodišnjem nivou, ali pozitivan odgovor sa suprotne strane nikako da stigne.

Na ovu cifru Englezi su pristali posle "buve" da je PSŽ spreman da Španca učini najplaćenijim golmanom sveta, tako što će mu ponuditi 300.000 funti po godini. Real jeste odustao posle dovođenja Tiba Kurtoe, ali ostala je ta opasnost u liku PSŽ-a i Đavoli su morali brzo da delaju.

Za početak, iskoristili su opciju u ugovoru da sami, automatski produže saradnju na još godinu dana - sada dogovor važi do 2020, dakle još 18 meseci - ali pregovori su nekako zapali u ćorsokak jer nema reakcije s druge strane.

Foto: pixabay.com

Mančester je ove sezone već obnovio saradnju sa Lukom Šoom, Antonijem Marsijalom, Krisom Smolingom, Filom Džonsom i Skotom Mektominijem, međutim onaj glavni, primarni zadatak nikako da "štikliraju" kao obavljen.

Španski mediji kažu da Mančester za sada nije dobio odričan odgovor, već da taj zid ćutanja najverovatnije predstavljanje neku vrstu "tvrđenja pazara".

U četiri od poslednjih pet sezona David De Hea proglašen je za najboljeg igrača Junajteda. Sa ovim klubom osvojio je FA kup, Liga kup, Ligu Evrope i jednu titulu 2013. godine. Uskoro će odigrati 350. meč za Mančester...

VIDEO: Nole je najbolji sportista na svetu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA