≫ 

Zastava Srbije u svlačionici zagrebačkog Dinama, a pored nje je i obeležje tzv. Kosova! (FOTO) (VIDEO)

Neobičan detalj u svlačionici zagrebačkog kluba

  • 4

Fudbaleri Dinama iz Zagreba ostvarili su istorijski uspeh izbacivanjem Plzenja iz Lige Evrope, posle čega je usledila velika žurka u svlačionici.

Tada je i primećen zanimljiv detalj, o krov svlačionice okačene su zastave svih zemalja iz kojih Dinamovi igrači dolaze, pa je naš Komnen Andrić dobio srpsku trobojku kao obeležje.

Dani Olmo ima špansku, Izet Hajrović zastavu BiH, Ijaji Atiemven nigerijsku, a Amir Rahmani je dobio zastavu tzv. Kosova, koja se takođe vijori u prostorijama kluba, što možete pogledati na snimku ovde.

Sigurno je da to baš i ne prija našem Komnenu Andriću, koji je probio barijeru i postao prvi Srbin u Dinamu posle rata. O svom prelasku u klubu i novim izazovima pričao je i u intervjuu za Telegraf.rs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Felix

    22. februar 2019 | 13:51

    U čemu je problem !? Dinamo je internacionalni klub za koji igraju profesionalci iz puno zemalja. Igra i momak iz Srbije i mi smo stavili i njegovu zastavu jer ga poštujemo jer je dobar igrač. Za Dinamo su i prije igrali Srbi i problema nije bilo niti će biti. Pozdrav iz Zagreba

  • 011

    22. februar 2019 | 02:30

    a zasto bi ona bila takozvana ako drzava primljena kod Fife i Uefe daj ljudi svatite vise i gledajte napred

  • Zlaja

    22. februar 2019 | 05:11

    Da mu ne prija ne bi bio tamo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA