Saša Ćurčić umalo zaplakao dok je pričao o Šabanu: Koliko sam suza i suza prolio uz tvoje pesme, kad je bilo najteže... (VIDEO)

Tužna vest pogodila je i Đanija

  • 1

Uz pesme Šabana Šaulića se slavilo i patilo, čega se prisetio i Saša Ćurčić, jedan od najekscentričnijih igrača u istoriji srpskog fudbala.

Popularni Đani je nekada dobro znao da proslavi pobede uz Šabanove pesme, u OFK Beogradu i Partizanu, a kasnije, kada god bi mu bilo teško, pesme kralja narodne muzike bi ga vratile u život.

Toga se Ćurčić prisetio i u razgovoru za Telegraf, prilikom naše posete Vranju. Vest o smrti Šabana Šaulića prilično ga je pogodila.

- Izjavio bih saučešće porodici, prijatelji smo. Izuzetan čovek, a onda i pevač. Koliko smo samo puta prolili suza i suza i koliko sam ja samo njegove pesme voleo. Tragedija velika, još sam u šoku, ne znam šta da kažem - kaže Ćurčić, koji nije morao mnogo da razmišlja o omiljenoj pesmi. 

- Nismo više tako mladi! Sve su mi omiljene, mnogo puta su me održale, i moje pozitivno razmišljanje, kao i svakom Srbinu, pesma je uvek u glavi, a njegove pesme će ostati večno. Neka mu je laka zemlja!

Uskoro ćete na našem portalu imati priliku i da pročitate veliku ispovest Saše Ćurčića, koji je bez dlake na jeziku pričao o greškama, kultnim izjavama, mitovima o sebi, Partizanu, Zvezdi, Dinamu, Kristal Palasu...

VIDEO - Saša Ćurčić kažnjava sklekovima i pokazuje šta sve može i dalje sa loptom

(B. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Johan

    22. februar 2019 | 12:02

    Moguće je da je Saša emotivac ali čovek koji je potrošio 50 miliona dolara za godinu dana a da suzu nije pustio za njma i još se ne kaje e svaka mu čast.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA