≫ 

Mi stižemo iz Srbije! Vidić i Matić šalju jaku poruku sa Old Traforda (FOTO)

Dve legende srpskog fudbala zajedno u Mančesteru

  • 1
Nemanja Vidić i Nemanja Matić Printskrin: Instagram/ nemanjamatic

Zadnji vezni igrač Mančester junajteda Nemanja Matić još jednom je pokazao koliko je prvržen zemlji iz koje dolazi, bez obzira u kojoj zemlji se on lično nalazi. 

Tako je na svom Instagram profilu podelio fotografiju sa bivšim štoperom Crvenih đavola Nemanjom Vidićem i poslao upečatljivu poruku.

- Mi stižemo iz Srbije - napisao je Matić.

 
We come from Serbia 🇷🇸 🔴⚫️A post shared by Nemanja Matic (@nemanjamatic) on

Inače, poput Matića, i Nemanja Vidić je zbog svega što je uradio za klub i te kako popularan na Ostrvu, pa je nedavno bio gost u jednoj televizijskoj emisiji, u kojoj je ocenio da Crveni đavoli ne bi trebalo da menjaju trenera na leto, iako provejava mišljenje da će posle isteka pozajmice Ole Gunara Solskjera dovesti Maurisija Poketina iz Totenhema.

-Bliska prošlost je pokazala da je Junajted stremio najboljim mogućim rešenjima sa tržišta, kad je reč o trenerima. Bilo je tu i uspeha, ne mogu da kažem da nisu radili dobro, međutim, ako se ima u vidu reputacija Luja van Gala i Žoeza Murinja navijači i javnost su očekivali više, jer su vrhunski stručnjaci.

Nemanja Vidić i Rajan Gigs iz vremena nastupa za Mančester junajted; Foto: Guliver/Alex Livesey/Getty Images

- Na primer, Murinjo je jedan od najboljih trenera sveta u poslednjih 40 godina, ali jednostavno mu nije išlo. Ole Gunar Solskjer radi sjajan posao, poznaje klub, njegovu istoriju i zahteve, stvorio je pozitivnu klimu, pokazao kako se vode igrači i imam osećaj da je baš on taj kog Junajted traži, dodao je Nemanja Vidić, bivši as engleskog velikana, s kojim je osvojio 15 pehara.

Da podsetimo, Vidić je za reprezentaciju Srbije odigrao 56 utakmica i postigao dva gola, dok je za Junajted nastupao od 2006-2014 i upisao 211 utakmica i 15 pogodaka.

VIDEO: Da li je Nemanja trebalo da nosi simbol srpskih žrtava u Velikom ratu?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA