Mirković zadovoljan posle Proletera: Dobra uvertira za derbi (VIDEO)

Najveća utakmica srpskog fudbala je sledeće subote

  • 3

Trener Partizana Zoran Mirković rekao je da je njegov tim pobedom nad Proleterom 3:0 u 23. kolu Superlige napravio dobru uvertiru za "večiti derbi".

Partizan je protiv Proletera završio sav posao u prvom poluvremenu, kada je Nemanja Nikolić načeo mrežu gostiju u Humskoj, a Rikardo Gomeš potom dao dva gola od 41. do 45. minuta.

- Igrali smo dobro večeras i najvažnije što smo zabeležili pobedu i dobru igru, mislim da je to dobra uvertira za derbi - rekao je Mirković posle meča sa Proleterom za Arenu sport.

Bilo je i nekoliko promena u poluvremenu, pa se postavilo pitanje da li je to sa ciljem da se odmore igrači za narednu subotu.

- Ako je reč o igračima koji su izmenjeni na poluvremenu i posle u drugom, imali su po tri kartona pa ništa nismo hteli da rizikujemo - dodaje Mirković i najavio borbu kao i jesenas kada je Partizan odigrao sa Zvezdom nerešeno 1:1.

- Imamo sedam dana da se pripremimo za najveću utakmicu u srpskom fudbalu. Gledaćemo da se spremimo najviše što možemo i da budemo na visini te utakmice - kazao je trener crno-belih.

VIDEO - Majstorija Rikarda za 2:0

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA