≫ 

Dribling Rikarda koji je mnogima promakao: Partizanov napadač iskopirao Ronaldinja, igrač Proletera nije znao gde je (VIDEO)

Primio je loptu na četrdesetak metara od gola, a onda uživajte u majstorijama najboljeg strelca tima iz Humske

  • 19

Dva gola, asistencija zvanična je statistika Rikarda Gomeša u ubedljivoj pobedi Partizana nad Proleterom (3:0).

Ono što je dan kasnije u rekapitulaciji važno spomenuti jeste majstorija reprezentativca Zelenortskih ostrva iz 88. minuta meča, kada je sve bilo gotovo, ali ne i želja tamnoputog špica da uveseli dodatno raspoloženu publiku u Humskoj.

Dribling "iza sebe" i lopta preko glave defanzivca Novosađana Predraga Govedarice podsetila je na majstoriju Ronaldinja iz perioda kada je igrao za Barselonu i često ovakvim potezima pravio razliku nad rivalima, ujedno ih dovodivši i do ludila.

Rikardov nastavak ove akcije je doneo još jednu manju bravuru u nastavku, kao i šut koji ipak nije završio u golu. Ali jeste izazvao aplauze na stadionu.

Uverite se u sličnost Rikardovog driblinga (sa vrha teksta) i Ronaldinjove majstorije sa Kamp Nou stadiona (3:59 minut na snimku ispod).

Dugo najveći engleski derbi nije imao važnost kao ovaj današnji (15.05). Mančester Junajted se bori za mesto koje vodi u Ligu šampiona, a Liverpulu je svaki bod zlata vredan u borbi za titulu! Kvota na keca je 2,95, na dvojku 2,40, a na iks 3,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Liverpul.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JDAleksandar

    24. februar 2019 | 14:08

    Steta sto Valijente, Enake i Rikardo igraju u ovoj generaciji Partizana. Odlicni igraci koji prave razliku ali generalno Partizan ima problem sa domacim igracima. Posebno su losi levi bek i zadnji vezni.

  • Maestro

    24. februar 2019 | 12:18

    Realno daleko najbolji napadač u ligi.Partizan ce dobro na nejmu zaraditi

  • Burek novinar sa zvezdinog severa

    24. februar 2019 | 12:39

    Mogu da pljuju ili hejtuju koliko hoce, ali covek je najbolji spic u ovoj nasoj ligi. Kao sto je Marin najbolji poluspic ili najbolje krilo, a Vujadin Savic najbolji stoper. Takodje sam uveren da Partizan ima najboljeg golmana u ligi i ako je Borjan tu negde blizu. Videcemo u subotu, CZ generalno gledano ima prednost u kvalitetu, dok Partizan deluje malo uigranije jer nista nije menjao, dok kod CZ ima novajlija, ima promena pa to jos uvek ne stima..... Ali, derbi je uvek bio manje vise misterija bez obzira na formu i tabelu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA