Donald se vratio na Marakanu pred 159. večiti derbi: Čupao Pavkova za bradu, pa poslao navijačima poruku za Partizan (VIDEO)

Crveno-beli dobili su podršku bivšeg kapitena pred 159. Večiti derbi

  • 4

Crvena zvezda je počela pripremu za 159. Večiti derbi, a pred duel sa Partizanom, koji je na programu u subotu od 18 časova, podršku na treningu dao im je bivši igrač Mičel Donald.

On je posetio svoje nekadašnje saigrače i podržao ih pred važan meč, a posebno se iznenadio kada je video Milana Pavkova, koji je drastično promenio imidž od kako je Donald napustio Marakanu, pa je morao da ga počupa za bradu.

Mičel Donald i Milan Pavkov; Printskrin: Youtube/Crvena zvezda

- Uvek sam tu da podržim Crvenu zvezdu. Znam da je ovo važna nedelja za tim. Derbi je sam po sebi veoma poseban i ako mogu da pružim podršku uvek ću biti tu - rekao je Donald u intervjuu za klupsku televiziju.

Donald ima bogato iskustvo igranja beogradskog večitog derbija i zna da je to poseban meč koji nosi mnogo emocija.

- Nije fraza kada kažem da su derbi mečevi drugačiji od ostalih. Isto se igra jedanaest na jedanaest kao na svakom drugom meču, ali ovde i ljudi sa stadiona igraju. Derbi je zaista uvek nešto posebno. Dosta emocija čini utakmicu posebnom i lepom za igru.

Vladan Milojević pozdravlja Mičela Donalda; Foto: Crvenazvezdafk.com

Iako je prošlog leta promenio klub, Donald prati učinak Crvene zvezde.

- Pratim u velikoj meri sve u vezi sa Zvezdom. Ponekad se utakmice poklope sa mojim, nekada zbog vremenske razlike ne mogu da stignem da pogledam meč, ali i onda se trudim da ispratim bar rezultat.

Neretko i na društvenim mrežama pruža podršku ekipi i on ističe da je Zvezda njegov klub doživotno.

- Naravno, u karijeri ponekad moraš da donosiš odluke mimo svoje volje, ali su one neophodne za tebe kao igrača, za tvoju budućnost i porodicu. Ali, ja sam igrač Crvene zvezde doživotno.

Donald je imao poruku za igrače, kao i za navijače.

- Pun gas u derbiju! A navijačima bih rekao da dođu na stadion u što većem broju i da podrže naše momke kao što su to uvek do sada radili - zaključio je Donald.

VIDEO: "Jedan je Donald kapiten" - Donald pozdravljen pesmom Delija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA