≫ 

Namerno su ga tukli, članak mu je kao balon: Igrač Junajteda besan posle derbija sa Liverpulom, povređen igrao 70 minuta!

Situaciju iz svlačionice Đavola otkrio je lično Solskjer

  • 0

Možda reči Ole Gunara Solskjera o ideju fudbalera Liverpula da namerno fauliraju njegove igrače ne bi imale toliku težinu da na velikom engleskom derbiju u nedelju nismo videli tri prinudne izmene Mančester junajteda.

Ander Erera, i Huan Mata su napustili Old Traford u razmaku od 21. do 25. minuta, dok je Džesi Lingard morao van terena pred kraj poluvremena.

A da stvar bude loša po Đavole, Markus Rašford je od 20. minuta igrao povređen. I ne bi ni izlazi na teren u drugom poluvremenu da se Lingard nije povredio.

Rašford (levo) je morao da igra do kraja, dok je Mata igru napustio u 25. minutu Foto: AP/Tanjug

- Markus je ratnik. Naše je dete i zna šta ovi mečevi znače. Morao je da igra, jer smo već izvršili tri izmene. Čini mi se da je njihov plan bio da ga tuku od prvog minuta - rekao je Solskjer i dodao:

- Njegov članak je kao balon. Besan je zbog toga što su ga toliko puta faulirali na meču.

Podsetimo, derbi je završen bez golova s tim da je Junajted bio bliži pobedi. Tom remiju se raduje i Mančester Siti koji sada zaostaje samo bod u odnosu na Liverpul.

VIDEO: Nekada mečevi velikih liga liče na seosak takmičenja sa seoskim startovima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA