≫ 

Defanzivac napustio Partizan 6 dana pred derbi sa Zvezdom!

Ugovor o pozajmici Enakea potpisan do kraja takmičarske sezone

  • 8

U subotu na terenu protiv Proletera iz Novog Sada, danas u – Rumuniji na pozajmici! Desni bek Partizana Gabrijel Enake napustio je redove crno-belih i prešao u rumunsku Dunareu Čalaraši, gde će igrati do kraja takmičarske sezone, saznaje Telegraf.

To je epilog višednevnih pregovora dva kluba i rumunskog internacionalca, koji nije bio zadovoljan statusom u Humskoj, pa je odlučio da pošto-poto promeni sredinu.

A, kako prelazni rok u Rumuniji traje do ponedeljak u ponoć, pronađeno je Solomonsko rešenje, pa je Enake završio u klubu koji se ove sezone plasirao u elitni rang rumunskog fudbala i tražio je igrača na poziciji desnog beka.

Enake se nije naigrao u Humskoj Foto: MN Press

Pisali smo još u novembu mesecu da Enake nije u planovima trenara Zorana Mirkovića, jer je previše ofanizvno orjentisan, zbog čega trpi defanziva cele ekipe. Iako je prošao cele pripreme i dobijao priliku da igra, nije bio srećan činjenicom da igra na poziciji desnog krila, a ne beka koja mu je primarna, pa je i sam tražio izlaz iz Humske.

Dunarea trenutno zauzima 12. poziciju u rumunskom šampionatu.

Podsetimo se kakava je bila njegova promocija u Partizanu

(Zoran Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    25. februar 2019 | 20:40

    Побего да не гледа катастрофу својих...терен ће овог пута бити добар, без рупчага и са травом, а биће и анти допинг контроле, што на лавору није било...

  • SrbskiBek

    25. februar 2019 | 21:09

    Ovi su stvarno cirkus..

  • Zvezda ❤🇦🇹❤

    26. februar 2019 | 07:30

    Čuo da će biti žestokog seksa pa zbrisao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA