FSS u Super ligu vratio sudiju koji je zbog penala za Zvezdu bio na ''hlađenju'' skoro godinu dana (VIDEO)

Šegret je svirao penal za Zvezdu protiv Vojvodine 7. marta 2018. godine

  • 20

Srpski fudbalski sudija Jovan Šegrt vraća se na utakmice Super lige Srbije posle jednogodišnjeg ''hlađenja'' i 7. marta 2018. godine!

Sportski žurnal prenosi da je Odbor za hitna pitanja FSS doneo ovakvu odluku na poslednjoj sednici ovog tela koja je nedavno održana.

Šegrt je bez najelitnijeg srpskog fudbalskog takmičenja bio još od marta 2018. godine i utakmice između Vojvodine i Crvene zvezde. Tada je svirao sporan penal za goste iz Beograda, kratko bio na ''hlađenju'',  a potom je prebačen na niži rang.

Vojvodina je tada kroz žalbu uložila snimak štetnih situacija od šest i po minuta, a igrači su navodno posle meča plakali u svlačionici.

Trener Ilija Stolica se nije pojavio na konferenciji za medije, a izjavu je posle toga dao sportski direktor Saša Drakulić.

- Ovo je velika fudbalska sramota u režiji sudije Jovana Šegrta. Ne razumem šta se ovo radi i kuda sve ovo vodi. Ovo nije fudbal, ovo je nešto za koje svi znaju u ovoj zemlji kako se zove. Ne znam šta igračima da kažem. U svlačionici su svi redom plakali zbog onog što su doživeli od sudije Šegrta. Kako da ih utešim? Kako da ih zaštitim od sudijske samovolje? Ništa inače ne pomaže, ovo je sve režirao i završio Jovan Šegrt.

Podsetimo, Zvezda je tada pobedila sa 2:1.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GROBAR PODGORICA

    26. februar 2019 | 08:27

    SAD STE GA VRATILI DA NAGRDI NEKI DRUGI KLUB. DOKLE VIŠE DA SE TOLERIŠU OVAKVI POSTUPCI KOD ZVEZDINIH SUDIJA?

  • Djole

    25. februar 2019 | 23:59

    I sad ce da sudi derbi :)

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    25. februar 2019 | 23:51

    А како је и да ли је уопште кажњен судија који је судио чувену куп утакмицу кад су напустили терен? Чини ми се да су играли са пртзном. Чудно како баш са њима то да се деси...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA