Dobra i dve loše vesti za Zvezdu pred 159. Večiti derbi: Milojević bez dva beka za Partizan, ali stiže veliko pojačanje!

Dušan Jovančić će biti spreman za subotnji duel, ali ne i Marko Gobeljić i Milan Rodić

  • 36

I Crvena zvezda i Partizan muče muku sa povređenim igračima od početka polusezone. Ipak, Bata Mirković je dobio dobre vesti kada je u pitanju Danilo Pantić, verovatno ključni igrač crno-belih, koji bi mogao da se vrati u tim upravo na 159. večitom derbiju.

Sa druge strane, lepe vesti o bitnom vezisti ima i Vladan Milojević, pošto će Dušan Jovančić biti spreman za duel sa Partizanom u subotu, 2. marta od 18 časova.

Jovančić je jedan od najbitnijih igrača Zvezde u veznom redu i sa njim u timu igra deluje lepršavije i konkretnije, sa boljom kontrolom igre.

Dušan Jovančić u duelu sa Rikardom; Foto: Marko Jovanović

Ipak, pored lepih, Milojević ima i loše vesti, jer Milan Rodić i Marko Gobeljić definitivno neće biti u stanju da igraju na derbiju. Oni vuku povrede zbog kojih su već propustili utakmicu protiv Surdulice na gostovanju, a definitivno neće biti uz stanju da pomognu ekipi na derbiju.

Ono što je dobro za Milojevića, jeste da se Milan Gajić sjajno uklopio u Zvezdinu ekipu i pruža dobre partije na mestu desnog beka, tako da se odsustvo Rodića nije ni osetilo na prve dve prolećne utakmice protiv Vojvodine i Radnika iz Surdulice.

Gajić je protiv Radnika bio i strelac odlučujućeg gola i već je upisao prvenac u dresu Zvezde.

Na poziciji desnog beka standardan je Filip Stojković, tako da Milojevićeva jedina briga može da bude alternativa za njih dvojicu u slučaju neželjenih povreda.

VIDEO: Prvenac Milana Gajića za Zvezdu!

(B. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bodibond

    26. februar 2019 | 12:11

    Ova Zvezdana ima 6 bekova. Tako je to kad si drzavni projekat.

  • Zaratustra

    26. februar 2019 | 12:12

    Nece njima pomoci ni sudija a kamoli Gobeljic.

  • hahohuhi

    26. februar 2019 | 14:28

    ....sve i da nas dobijete bicete na —12 , a da i zauvek cete ostati lose komsije Evropskog i Svetskog sampiona u fudbalu....prc

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA