≫ 

Britanci napali svetsku rok zvezdu da je iskopirao grb Hajduka, a on im je žestoko odgovorio: Vidimo se na sudu, bezveznjaci!

Njegov modni brend Priti Grin ima sličan grb kao hrvatski klub

  • 4

Slavni pevač kultne grupe Oejsis, Liam Galager prvi je put je reagovao na optužbe britanskih medija da je plagirao grb hrvatskog Hajduka za majice svog brenda Pretty Green.

Putem Twittera, na kojem ga prati više od tri miliona ljudi, poručio je:

- Odgovor svima koji tvrde da sam pokrao Hrvate. Odgovor na sve te glupe vesti o čoveku i njegovom slavnom modnom brendu i optužbe da je pokrao Hrvate:

Foto: Twitter

- Inspiracija za logo na majicama nije došla od njihovog kluba, nego od oznaka koje su na skuterima nosili pripadnici mod pokreta. Vidimo se na sudu, bezveznjaci - napisao je Galager.

Foto: shop.hajduk.hr

Galagerovo "vidimo se na sudu" za sada se ne odnosi na Hajduk, koji je takođe slučaj predao advokatima.

Gallagherova poruka "vidimo se na sudu" u ovom slučaju odnosi se na britanske medije koji su ga optužili da je pokrao Hajduk.

Ali i u Hajduku su upoznati s ovim slučajem i poručuju da ih Pretty Green nije kontaktirao za dopuštenje da koristi njihov klupski brend. Slučaj su predali advokatima koji razmatraju tužbu za nadoknadnu štete.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki rubiroza

    28. februar 2019 | 18:08

    Inace im je grb remek delo pa ce on da ih kopira.... Hoce ustase malo da budu u centru paznje, Kakvi bednici bili i ostali....

  • Putin R.S

    28. februar 2019 | 18:57

    Originalni prvi grb Hajduka je srpski grb dvoglavog orla u krugu gde je i upisana godina osnivanja 1911 godina. I istina je da su ga osnovali Srbi, ali kao i obicno oni kriju tu istinu u kojoj po njihovoj istoriji gtb postoji od 44-te godine. Vi ste Srpski klub i tako je upisano u istoriji koju ne mozete nikada izbrisati.

  • Bmw

    28. februar 2019 | 18:25

    Ma daj.. Pa krvati kopirali njega..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA