Nije bilo do Jokanovića: Fulam i dalje "u kanalu", Ranijeri otpušten posle tri meseca!

Ne pomaže ni Ranijeri

  • 8

Fulam je ostao bez drugog menadžera u sezoni u trenutku kada se klub bori za opstanak u Premijer ligi.

Šok terapija u vidu otkaza Slaviši Jokanoviću očito se ispostavila kao promašaj, jer je sada smenjen i Klaudio Ranijeri koji je trebalo da bude spasilac kluba.

- Njegov posao u klubu se nije završio onako kako smo očekivali i složili smo se da je promena najbolja za obe strane. Klaudio se pokazao kao pravi džentlmen, ali sam siguran da nije jedini krivac za mesto na tabeli na kom se trenutno nalazimo - rekao je predsednik kluba Šahid Kan.

Jokanović je otpušten novembra prošle godine posle lošeg starta sezone u kom je Fulam često bio "vreća" za popravljanje statistike protivnika.

Odbrana je bila loša i primala je previše golova (63 primljena do sada, najviše u ligi, sledeći je Kardif sa 55) što napad, gde se dobro pokazao Aleksandar Mitrović, nije mogao da nadoknadi.

Fulam deset utakmica pre kraja sezone zaostaje deset bodova za Sautemptonom, koji ima 27 bodova i prvi je iznad zone ispadanja. Kotidžersi bar više nisu poslednji u ligi i nalaze se na 19. mestu, a ispod njih je jedino Hadersfild.

VIDEO - Aleksandar Mitrović se zahvalio Kokezi i Savezu na priznanju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pp

    28. februar 2019 | 19:58

    Pa ako cemo da budemo posteni, jeste do Jokanovica jer je on birao pojacanja za koja su platili samo za obestecenja preko 100 miliona evra, plus milione za plate, i bukvalno nista nisu pokazali. Ranijeri nije kriv, niti je on selektirao tim i nije mogao da od krseva od igraca napravi tim za Premijer ligu. O MArkovicu i precenjenom Mitrovicu i da ne pricamo. Nasi su ali niju kalibar za elitu.

  • Mrcke

    1. mart 2019 | 00:40

    E pa grobar u drugu ligu, a videcemo....gde ce Jovic!!!!

  • dragoljub

    28. februar 2019 | 22:28

    Angažujte našeg trenera Gorana Tufegdžića koji radi u Kataru a bio je selektor Kuvajta. Sigurno bi Fulam sa njime bio bolji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA