≫ 

Uprava Partizana motivisala igrače pred derbi: Novčana injekcija dala zalet crno-belima!

Dan pred okršaj sa najvećim rivalom crno-beli “osvežili” bankovne račune, nije isključena ni dodatna stimulacija.

  • 10

Iako nijednom fudbaleru nije potreban dodatni motiv pred večiti derbi, jer taj meč sam po sebi je dovoljno inspirativan, malo “stimulacije” u finansijskom smislu svakako nije na odmet, pogotovo pred tako velike utakmice. Znaju to vrlo dobro i čelnici Partizana, pa su dan pred 159. okršaj sa najvećim rivalom obezbedili plate fudbalerima crno-belih, ne bi li im omogućili mir u pripremi, ali i dodatno motivisali za sutrašnji duel.

To je zapravo bila druga uplata na račun fudbalera u poslednjih sedam dana, pošto su deo prinadležnosti, koje im sleduju ugovorima dobili i dan pred prošlu utakmicu sa Proleterom iz Novog Sada.

Foto: Marko Jovanović

Finasijska situacija u Humskoj nije baš sjajna, nije to više ni nekakva tajna (SPAL kasni sa isplatom za Marka Jankovića, stigao je samo deo dogovorene prve rate), ali su iz kluba učinili dodatan napor ne bi li igrače “poslali” na derbi sa uplatom na bankovne račune i na taj način ih dodatno rasteretili, odnosno omogućili da razmišljaju samo o utakmici.

Nije isključeno da čelnici crno-belih pred sam meč sa Crvenom zvezdom posegnu i za dodatnim premiranjem, što se, recimo, dogodilo na prethodnom 158. večitom derbiju u Humskoj. Tada su fudbaleri dobili premije bez obzira što je utakmica okončana remijem (1:1), jer su u Humskoj smatrali da su sudije Danilo Grujić i Nenad Đokić uticale na krajnji ishod i onemogućile Partizan da pobedi priznavši kontroverzan gol Ričmonda Boaćija.

VIDEO - Sporni gol Crvene zvezde iz nekoliko uglova

Kladionica Mozzart spremila je specijalnu ponudu za vikend u kojem se igraju fudbalski I košarkaši derbi, pa je tako kvota da će Zvezda pobediti u oba meča 3,00, a da će Partizan to učiniti 12. Pogledajte sve kvote specijalne ponude za večite derbije.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr.⚽

    1. mart 2019 | 10:48

    Samo da dobijemo utakmicu ! Za prave Grobare dosta 1:0 i važnije od titule !

  • Miloš

    1. mart 2019 | 12:58

    Pa to se valjda podrazumeva da im daju plate?Kakva je to “finansijska injekcija”?

  • Srdjan

    1. mart 2019 | 10:19

    Na žalost, novac je pokretač svega. Ne bi trebalo da bude većeg pokretača od činjenice da se igra derbi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA