≫ 

Fudbaler Osijeka bio na koncertu Saše Matića, pijan krenuo kući, pa se autom zakucao u prodavnicu i odmah dobio otkaz!

Petar Bočkaj napravio veliki skandal zbog prekomerne količine alkohola koju je uneo u organizam

  • 0

Fudbaler Osijeka Petar Bočkaj izazvao je saobraćajnu nesreću u noći između petak i subote, kada je automobilom demolirao prodavnicu u sklopu benzinske pumpe!

Prema navodima hrvatskih medija, Bočkaj je bio na koncertu Saše Matića gde je konzumirao alkohol i potom pijan seo za volan.

Iako su prve informacije bile da Bočkaj nije mogao da čeka smenu radnika kako bi uzeo čokoladicu iz prodavnice, tamošnja policija je objavila da je on jednostavno ubacio u pogrešnu brzinu.

Fotka na kojoj se vidi da je Bočkaj bio na koncertu Saše Matića Printskrin: Instagram

Dovoljno da nanese ogromnu materijalnu štetu i dobije otkaz u klubu:

- Sinoćnjim incidentom u kom je u sitnim noćnim satim,a pod uticajem alkohola naneo veliku materijalnu štetu, te životno ugrozio osobe, a nekima i naneo fizičke povrede, bežavši pri tome s mesta nesreće - završio je svoju karijeru kao fudbaler našeg kluba. Klub će povući pravne mere kako bi nadoknadio štetu nanesenu ugledu kluba njegovim neodgovornim i neprofesionalnim postupcima - objavili su iz Osijeka.

Video sa koncerta i fotografije demolirane prodavnice možete pogledati OVDE.

Rimski derbi vrlo je važan i za jedne i za druge. Lacio vodi bitku za mesto u Evropi, Romu bi pobeda približila Ligi šampiona. Vučica je u boljoj formi, i kvota na dvojku je 2,75, dok je na Lacio 2,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lacio – Roma.

VIDEO: Na ovom koncertu je bio fudbaler, a Saša je pevao sa 7.000 ljudi za Šabana Šaulića:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA