≫ 

Refleksi sa druge planete, Leno je vanzemaljac! Da li su ovo dve najbolje odbrane sezone? (VIDEO)

Golman "Tobdžija" u samo par sekundi dva puta maestralno sačuvao mrežu

  • 0

Derbi severnog Londona obiluje uzbuđenjima, navijači Arsenala i Totenhema su "kao na iglama", "Tobdžije" su prve došle do gola, ali je svu slavu pokupio golman gostiju Bernd Leno.

Slobodni smo da kažemo da je Nemac istakao kandidaturu ne za jednu, već za dve najbolje odbrane sezone, i to u jednom napadu.

Pred kraj poluvremena Totenhem je izveo opasnu akciju preko Kejna iz sredine, ubačena je lopta na peterac odakle je Eriksen "tukao", a Leno se prvi put istakao neverovatnim refleskom, međutim nije tu bio kraj opasnosti po goste - gol je i dalje "visio u vazduhu".

Na odbijenu loptu natrčao je Sisoko, snažno je i on "opalio", a onda je usledila vanzemaljska reakcija "jedinice" Arsenala - već poklekao ispružio je ruku na pravo mesto i uspeo da dohvati loptu i preusmeri je u korner - neverovatna odbrana Lena!

Pogledajte obe situacije i sjajne intervencije nemačkog golmana.

I iz drugog ugla bravure Nemca.

Menhengladbah ima priliku da zada jak udarac velikom rivalu Bajernu u borbi za titulu, i nema sumnje da će sve pokušati da to uradi. Kvota na dvojku je 1,60, a na duplu šansu 1X 2,33. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Menhengladbah – Bajern.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA