Grujić heroj Herte, Ajntraht servirao Hofenhajmu šokantni poraz u poslednoj sekundi! (FOTO) (VIDEO)

Zahuktava se fudbalski vikend širom Evrope

  • 1

Fudbaleri Herte pobedili su na svom terenu Majnc u okviru 24. kola Bundeslige uz joše jednu sjajnu partiju Marka Grujića, strelca prvog gola za Berlinere.

Gosti su poveli autogolom Štarka u 47. minutu, ali je izjednačenje svojoj ekipi doneo reprezentativac Srbije i bivši fudbaler Crvene zvezde Marko Grujić.

Grujić je još jednom pokazao da je u odličnoj formi, kada god je na terenu i nije povređen. Ovoga puta posle gužve u petercu, naleteo je na odbijenu loptu i zakucao je u gol za izjednačenje.

U nastavku, iz dobro izgrađene akcije u 60. minutu Stark je posle asistencije Lazara, pogodio i postavio konačan rezultat.

I srpski internacionalci u Ajntrahtu imali su svoj dan. Ovoga puta nisu tresli mreže, ali su Gaćinović i Kostić upisali asistencije u pobedi svog tima sa Hofenhajmom od 3:2.

Prvo je kostić izveo slobodan udarac, a loptu je zakačio Rebić i glavom je prosledio u gol za početno vođstvo. Usledio je odgovor gostiju preko Žoelintona, da bi preokret doneo Belfodil u 60. minutu.

Novo izjednačenje usledilo je na kraju meča kada je Haler dao gol posle kornera koji je izveo Mijat Gaćinović. I kada se mislilo da je sve gotovo, Hofenhejm je doživeo potpuni šok jer je bukvalno u poslednjim sekundama Pasiensia dao gol za veliko slavlje domaćih navijača.

Bajern je petardirao Menhengladbah, čime je potvrdio da hvata pravi zalet u borbi za titulu, i to je delovalo prilično nemilosrdno prema 4. timu Nemačke.

Iako je Menhengladbah uspeo da se vrati u život golom Štindla za 1:2 u 37. minutu, Levandovski (2) i Gnabri su servirali goleadu.

Bundesliga, 24.kolo: 

Petak:

Augzburg – Borusija Dortmund 2:1

Subota:

Šalke - Dizeldorf  2:0

Nirnberg - RB Lajpcig  0:1

Herta - Majnc 2.1

Ajntraht - Hofenhajm 3:2

Leverkuzen - Frajburg 2:0

Borusija Menhengladbah - Bajern 1:5

Nedelja:

Štutgart - Hanover 15:30

Volfzburg - Verder 18:00

Standings provided by Sofascore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    2. mart 2019 | 21:48

    Odrastao sam u nemačkoj i pratim nemačku štampu i mora se priznati da prvo Jović (hvale ga da je neverovatno kako lako ulazi u prilike),pa Grujić (Preetz inače sportski direktor je rekao da od kada je on u klubu tj. 22 godine Hertha nije imala boljeg i dominantnijeg veznog igrača) a onda i Kostić (igra povučenije nego inače a opet ima nevorovatnu statistiku što se tiče golova i asistencija a plus šparta gore dole svaku tekmu) igraju sezonu iz snova...Veljković i Mijat na momente...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA