≫ 

Mrkela: Videlo se i bez VAR-a da smo oštećeni za gol, a Nikoliću je loptu dodao Kosović i bio je ofsajd (VIDEO)

Mitar Mrkela kaže da je Zvezda bila vidno bolja od Partizana u derbiju

  • 20

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela, rekao je da bi njegov tim zasluženo pobedio da nije bilo pogrešnih sudijskih odluka u korist Partizana u 159. večitom derbiju na stadionu Rajko Mitić.

Mrkela kaže da rezultat 1:1 više odgovara Zvezdi jer ostaje na 15 bodova u odnosu na Partizan, ali da je iz remija profitirao Radnički iz Niša koji je pobedom nad Radnikom iz Surdulice prišao na sedam bodova.

- Pravi derbi, prvo poluvreme je bilo izjednačeno, u drugom smo bili bolji. Ono što se videlo i bez VAR tehnologije je da smo mi oštećeni za gol i da je Ben postigao regularan gol. Pitanje je kako bi se utakmica odvijala da je taj gol bio priznat, a morao je da bude - rekao je Mrkela posle utakmice.

Nije bio zadovoljan ni situacijom iz 38. minuta kada je Partizan postigao gol. Za loptu su se borili Filip Stojković i Nebojša Kosović, posle čega je stigla do Nemanje Nikolića koji je bio u ofsajdu.

Nejasno je da li su sudije u tom trenutku procenile da je Stojković odigrao za Nikolića ili nisu videle Nikolićev ofsajd, tek posledica je bila pogodak za 0:1.

- Videlo se da je Nikolić bio u ofsajd poziciji. bilo je samo pitanje da li je tu loptu odigrao Stojković ili Kosović. U razgovoru sa Stojkovićem, rečeno mi je da je tu loptu odigrao Kosović, tako da je gol Partizana takođe neregularan. Da se sve odigralo onako kako je trebalo, Zvezda bi pobedila - kaže Mrkela.

Upitan da li će se Zvezda žaliti na suđenje, Mrkela je ostao misteriozan - Otom potom.

Niko iz tabora Zvezde nije razgovarao sa glavnim arbitrom Danilom Grujićem. Prvo poluvreme opisao je kao "pravo derbi poluvreme", a na pitanja o tenzijama na terenu nije hteo da odgovara.

VIDEO - Milojević ljut posle derbija: Sve ovo ovde je jedna tajvanska kanasta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • E

    2. mart 2019 | 22:42

    Gargamelu kme Kme

  • Vukodlak

    2. mart 2019 | 22:41

    Gledao sam ,,Derbi" i nije mi jasno za cim to kukate. Realan rezultat. A disciplina za svaku osudu. Treba da je sramota , i jedne i druge, pogotovu Mrkelu i strucni stab zvezde , pricuo ponistenom golu. Pa sta je trebo sudija -tri igraca u opsajdu, lopta upucena prema njima , i vi pricate o ostecenju a neznate osnovna pravila u fudbalu. Ili mislite da za vas PRAVILA NE VAZE.

  • Kile

    2. mart 2019 | 22:21

    Objektivan kao i uvek. A ako on kaze da su mu rekli da je Kosovic odigrao onda je sigurno i bilo tako. Nema govora! Sa ciganijom objektivnost je druga dimenzija! Inace cist gol ponisten czv!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA