≫ 

Ova izjava Miletića je razbesnela Vujadina Savića: Pokazali smo da smo najjači, sudije nam nisu svirale neke faulove, ali ne vadimo se na to (VIDEO)

Bili smo bolji - smatra Nemanja G. Miletić

  • 37

Bek crno-belih Nemanja G. Miletić rekao je posle 159. večitog derbija i remija Crvene zvezde i Partizana 1:1, da je njegov tim bio bolji tokom većeg dela susreta i da ne želi da se vadi na neke sporne odluke i sitne faulove koje sudije nisu svirale u korist njegovih saigrača.

- Što se tiče utakmice, po mom mišljenju, nismo uspeli da održimo tu prednost. Krivo nam je, mislim da smo bili bolji rival tokom većine meča. Šta da kažem, primili smo taj gol, oni su nam iz jednog šuta dali gol i žao mi je ekipe. Ali pokazali smo da možemo lagano da se nosimo sa njima i da smo u ovom trenutku jači tim - rekao je posle utakmice bek tima iz Humske.

On je objasnio i šta je prethodilo sukobu sa Filipom Stojkovićem uz aut-liniju.

- Bila je jedna duga lopta, ja sam izašao ispred Bena i ja sam je gurnuo preko njega. Lopta je išla u aut i ja sam išao da probam da je stignem. Stojković mislim da je grubo reagovao. Video je i on da neću stići loptu, ali malo me je gurnuo rukom na ogradu i ništa, pružili smo ruku jedan drugom i nastavili sa igrom - kaže Miletić.

Veruje da Partizan može da stigne Zvezdu iako je zaostatak ostao 15 bodova.

- Moramo da verujemo u to iako je velika prednost. Daćemo sve od sebe u svakom meču da uzmemo tri boda i da se primaknemo što više Zvezdi, ide i ta podela bodova. Učinićemo sve što je u našoj moći da ih stignemo i uzmemo titulu - napominje igrač crno-belih.

- Bilo je to i u prvom poluvremenu, posle se samo nastavilo u drugom. Bile su neke, po mom mišljenju sporne odluke sudija, ali dobro, idemo dalje - kaže bek Partizana.

Usledilo je pitanje: koje sporne odluke?

- Bilo je nekih sitnih faulova što mislim da nije trebalo da se svira, ali nećemo da se vadimo na to. Idemo dalje, gledamo nas i guramo što je bolje moguće - zaključio je igrač crno-belih.

VIDEO - Savić: Igrači Partizana zaslužili su barem dva crvena kartona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Severac

    2. mart 2019 | 22:58

    Ovaj nije bio na toj utakmici.... Definitivno nije u vinkli.

  • ortodox RS

    2. mart 2019 | 22:54

    Tabela kaze gde pripadate i koliko ste jaki.I ponasanje vam je na nivo.Prava ste gospoda grobarska.

  • Ja

    2. mart 2019 | 22:57

    Beda od coveka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA