≫ 

Nadam se da će prestati da obmanjuju narod i izigravaju žrtve: Terzić posle derbija o "naučnicima iz Partizana" i "sramnom suđenju"

Imali su šta da zamere sudiji grujiću i crno i crveno-beli

  • 30

Posle 159. Večitog derbija pobednika nema, jer su Crvena zvezda i Partizan posle 1:1, podelili bodove, sa čim se nikako ne slaže generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić koji veruje da je njegov tim oštećen.  

Terzić ta Telegraf ističe da je faktor "suđenja" odlučio meč, što se, kako navodi, otvoreno videlo u nekoliko navrata.

- Sramno suđenje, ne pamti se da je u nekom derbiju jedan klub oštećen za dva gola. Nikolić je morao da dobije direktan crveni karton. Takođe, Grujić je produžio utakmicu samo tri minuta, time je jasno pokazao kakve su mu namere bile. Faulove kod Pakvova je izmišljao. Nije mi jasno šta je hteo sudija Grujić - rekao je Terzić i zatim se indirektno obratio "večitom rivalu":

- Šta će sada reći ovi naučnici iz Partizana? Nadam se da će posle ovog sramnog suđenja prestati da obmanjuju narod i da izigravaju žrtve - završio je on.

VIDEO: 1:0 za Partizan, Zvezda sama sebi dala gol

VIDEO: Da li je Zvezda oštećena u 159. večitom Derbiju?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Фамилија

    2. mart 2019 | 23:17

    Једном буду оштећени у три године и одма мисли да смо квит хахахах. Ајде доктор Терзане да пребројимо грешке на штету Партизана и грешке на штету крцунке.

  • Grobar

    3. mart 2019 | 11:37

    Terzicu zaboravio si kad ste dali gol a lopta 1m presla korner liniju,proslom derbiju priznat gol koji nije bio.Svi to znaju samo si ti zaboravio.

  • Srba

    3. mart 2019 | 11:04

    E moja ekipo iz lige sampiona u dva derbija niste pobedili i samo kukate a kad se gresilo u vasu korist tad su sudije bila ljudska bica koja grese, sram vas bilo,derbi je bio osim borbenosti po kvalitetu nula,ja b vam oduzeo titulu ,jer vi pobedjujete male klubove koji vam se skanjaju.Bolje cutite i pognite glave, i ovaj bod za vas je veliki kao kuca jer nista niste pokazali sem provokacija i uobrazenosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA