≫ 

Dan posle derbija, Zvezda opet igrala: Dete Partizana nastupilo za crveno-bele, Joveljić strelac, Vulić prvi put odigrao ceo meč! (VIDEO)

Prijateljski meč dobar skener za Zvezdu

  • 1

Fudbaleri Crvene zvezde koji nisu bili u startnoj postavi u 159. večitom derbiju, odmerili su snage sa IMT-om i upisali minimalnu pobedu golom Dejana Joveljića.

Uvodne momente utakmice obeležio je peh Gobeljića zbog kojeg je Vladan Milojević morao da izvrši prinudnu izmenu i šansu već od 4. minuta ukaže omladincu Mirku Milikiću.

Crveno-beli su od starta diktirali tempo igre, a iz takvog odnosa snaga domaćin je stigao do šansi za Joveljića i Hajdina koje su završene nepreciznim udarcima. Srpskoligaš je odgovorio u 24. minutu, a udarac Vukašinovića bio je prilika da Popović demonstrira golmanske kvalitete.

U 36. minutu sjajna akcija krunisana je pogotkom Joveljića. Tečni napad Zvezde završio se idealnom asistencijom Jirke i rutinskom realizacijom devetnaestogodišnjeg centarfora.

Upravo zahvaljujući golu talentovanog napadača Zvezda je otišla uz minimalnu prednost na odmor, a u nastavku meča šansu je, uz iskusnog Milijaša, dobio i Bogdan Jočić.

Upravo Jočić je bio u centru pažnje u 56. minutu kad je udarcem stavio na muke Crnobrnu, ali je golman gostiju sačuvao mrežu.

Do kraja utakmice šansu je dobio još jedan crveno-beli omladinac - Martin Novaković, nekadašnji talenat Partizana, a najbolju priliku da promeni rezultat imao je Vukanović u 88. minutu kad je, posle kornera koji je izveo Milijaš, pogodio prečku.

Zvezdu već u sredu očekuje gostovanje u Lučanima, dok će IMT narednog vikenda nastaviti takmičenje u Srpskoj ligi Beograd.

Crvena zvezda - IMT 1:0 (1:0)

Gledalaca: 200.  Sudija: Miroslav Milenković. Strelac: Joveljić u 36. minutu.

Crvena zvezda: Popović (od 46. Supić), Hajdin, Babić (od 46. Milijaš), Eraković, Gobeljić (od 4. Milikić), Vulić, Ebisilio (od 64. Novaković), Ivanić (od 46. Jočić), Jirka, Vukanović, Joveljić.

IMT: Crnobrnja, Ma. Ilić, Džinović (od 87. Jerotijević), Vukašinović (od 65. Ivanović), Marković, Zorić (od 87. Mi. Ilić), Goranović (od 65. Panović), Dunjić (od 65. Radić), Dimitrić (od 80. Lukić), Bajić (od 70. Stojanović), Šošević.

VIDEO - Zvezdin fudbaler igrao rukom pre poništenog gola Bena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nemanja

    3. mart 2019 | 16:35

    jednostavno mnogo je vremena proslo tako da nije povezano ako cemo realno, moze da se kaze da nije isti napad, ako ovakve analize pravimo, mozemo da se uhvatimo za detalj neki 15min pre ove situacije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA