≫ 

Penal, stative, crveni kartoni, VAR: Juventus u ludom meču pobedio Napoli i napravio korak ka tituli! (FOTO) (VIDEO)

Posle velike borbe, Stara dama je izašla kao pobednik iz derbija Italije

  • 2

Fudbaleri Juventusa pobedili su u gostima Napoli sa 2:1 u okviru 26. kola Serije A, u meču koji bi mogao da odluči i prvaka Italije. 

Utisak je da je pitanje prvaka rešeno u prvih 45 minuta na stadionu San Paolu, naročito jer je od 25. minuta domaćin igrao sa igračem manje.

Najpre je Malki poslao loptu unazad, ka svom golmanu, ali Ronaldo je presekao, a Meret nije imao izbora, već ga je oborio i tako zaradio direktan crveni karton.

Od tada, delovalo je da na terenu postoji samo jedan tim, a posle novog faula blizu šesnaesterca po lopti je raspalio Pjanić i pogodio za vođstvo.

U nastavku, Napoli pogađa stativu, da bi njihovu propuštenu šansu ponovo kaznili gosti, i to, preko Kana, koji je odlično reagovao na centaršut Bernandeskija kako bi dupolirao vođstvo.

Ipak, brojčano stanje na terenu izjednačeno je samo dva minuta posle početka drugog poluvremena kada je strelac prvog gola Miralem Pjanić dobio drugi žuti karton. Igralo se 10 na 10, a sve što su domaći fudbaleri uspeli da urade do kraja jeste, da smanje rezultat.

Insinje je centrirao sa leve strane ka petercu, a do lopte je prvi stigao Kaljehon koji šalje loptu u mrežu za 2:1.

Do kraja, usledilo je pravo ludilo, u kojem su Bjankoneri imali šansu da dođu do izjednačenja, i to posle intervencije VAR-a. Lopta je pogodila Aleksa Sandra u ruku, tražen je penal, pa je sudija posle kosultacija pokazao na belu tačku. međutim, Insinje pogađa novu stativu. To je ujedno bio i momenat koji je najavio pobedu Stare dame.

 

Ovaj meč mogao bi da bude i presudan u borbi za titulu šampiona Italije, jer je prvoplasirani Juventus u prednosti od 16 bodova u odnosu na Napoli.

Serija A, 26. kolo:

Petak:

Kaljari – Inter 2:1

Subota:

Empoli – Parma 3:3

Milan – Sasuolo 1:0

Lacio – Roma 3:0

Nedelja:

Torino – Kjevo 3:0

Đenoa – Frozinone 0:0

SPAL – Sampdorija 1:2

Udineze – Bolonja 2:1

Atalanta – Fiorentina 3:1

Napoli – Juventus 1:2

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk

    4. mart 2019 | 06:45

    Napoli ih u drugom razvalio, sramna igra Juvea.

  • asdf

    4. mart 2019 | 09:49

    Napoli njih vec par godina razvaljuje igrom u derbijima,a ne znam sa su sem prosle sezone dobili jos jedan derbi...Nemaju srece,kao ni u LS gde trebali biti prvi u grupi,obe utakmice razvale PSG i obe neresene...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA