Čaušić ni reč o davljenju sa Nikolićem, ali ga bole dve stvari: Stvorila se atmosfera da imamo 5 puta bolju ekipu, nismo smeli da dozvolimo agresivniji Partizan! (VIDEO)

Crveno-beli izvlače pouke iz večitog derbija

  • 8

Fudbaler Crvene zvezde Goran Čaušić podlegao je emocijama na večitom derbiju, kada je video kako je Nemanja Nikolić laktom nokautirao Filipa Stojkovića.

Odmah je potrčao da se obračuna sa ofanzivcem Partizana,  što je izazvalo veliku gužvu na terenu Marakane pred sam kraj derbija, a dan kasnije, hladne glave je sve prokomentarisao za Telegraf na košarkaškom večitom derbiju.

- Kad je derbi u pitanju, velika je tenzija, mi smo slabije ušli u prvo poluvreme, bilo bi bolje da smo uspeli da pobedimo u toj utakmici, priveli bismo prvenstvo kraju, ali dobro, i ovako imamo sedam bodova više u odnosu na Radnički i 15 u odnosu na Partizan. Šta je tu je, videćemo da li ćemo se sresti u Kupu, ja bih voleo da odigramo još tri derbija do kraja, to je to. Ne bih komentarisao situacije koje su se desile na kraju, to su normalne stvari kada je derbi u pitanju.

Dan kasnije, sumirali su se utisci...

- Imali smo trening, OK je sve, generalno nismo zadovoljni rezultatom, ali, šta je tu je, ostajemo prvi. Sve je na nama, da privedemo kraju prvenstvo, a što se Kupa tiče, nadam se da ćemo ga osvojiti.

Čini se da su na obe strane bile vruće glave, i pri izjavama i na terenu?

- Pa dobro, da, ali derbi je svaki takav. Napravila se takva atmosfera i pred ovu utakmicu, kao da imamo pet puta bolju ekipu, ali derbi je utakmica u kojoj odlučuju neke druge stvari. Kako uđete, kako se pripremite za utakmicu. Po meni, oni su ušli dosta agresivnije od nas. Nismo smeli to da dozvolimo, ali dobro, 1:1 je rezultat možda ravnopravan.

Da li te je strah da se sledeći put ne govori opet o samo o suđenju, jer je bilo previše grešaka na obe strane?

- Dobro, jeste, ali ne bih sada komentarisao to, dešavaju se sudijske greške - diplomatski je odgovorio Čaušić.

Ipak, ovo pitanje je goruće jer se sledeći derbi bliži... Ko je najbolja opcija posle odlaska Milorada Mažića u Kinu?

VIDEO - Jirka pričao o atmosferi na basketu, a Vujadin Savić ga prekida uz poruku: Tek će on da nauči Zvezdine pesme

(B. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bg

    4. mart 2019 | 21:06

    Atmosferu ste stvorili vi sami, igrajuci u prvenstvu prijateljske utakmice, i tvrdeci na osnovu toga da cete osvojiti opet ligu sampiona a kamoli pobediti mali jadni Partizan.

  • GROBAR PODGORICA

    4. mart 2019 | 22:26

    OVO JE JOŠ JEDAN DOKAZ DA U SUPER LIGI SRBIJE NIJE SVE ČISTO. PO OVOME ŠTO SE PRIČA TREBALI SMO DA SE SKLANJAMO KAO U NOVOM SADU, SUBOTICI, KRUŠEVCU, SURDULICI ITD. DA ZVEZDA POBEDI.

  • Gile

    5. mart 2019 | 09:30

    Mislis 5 puta skuplju ekipu😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA