≫ 

Bejlov menadžer osuo paljbu po navijačima Reala: Muka mi je više, treba da ih bude sramota, odvratno!

Madriđani su večito nezadovoljni, Bejl zaslužuje poštovanje, smatra Džonatan Barnet

  • 2

Bejl je sa Realom osvojio tri uzastopne Lige šampiona i četiri u poslednjih pet godina. Jedino se 2015. isprečila Barselona, i sve nakon toga i godinu pre je od ušatih pehara otišlo u Madrid. Velšanin je bio veliki deo tih uspeha u pojedinim ključnim trenucima.

Međutim, od kada je otišao Kristijano Ronaldo, Real više ne igra isto, a kritika navijača nije pošteđen niko, ponajmanje Bejl.

- Ova generacija navijača Real Madrida će pričati o Bejlovim golovima u godinama koje dolaze. Iskreno, treba da ih bude sramota - smatra Barnet.

Bejl je stigao u Real iz Totenhema 2013. godine za 100 miliona evra i do sada je dao neke od najvažnijih golova za klub, uključujući i pogotke u finalima Lige šampiona. Samo ove sezone je dao 13 golova na 33 utakmice.

Međutim, poznato je kako pristalice Reala često tretiraju svoje igrače.

- Bejl zaslužuje maksimalno poštovanje, aono kako su ga tretirali tamo je ništa manje od odvratnog. Muka nam je više od priča da odlazi - rekao je Barnet.

Da podsetimo, Real je 12 bodova iza Barselone u prvenstvu, ali Real i dalje ima svojih šansi u Ligi šampiona gde je za sada u prednosti nad Ajaksom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Linz

    4. mart 2019 | 17:56

    Idi covjece, sta bulaznis, pa vise je povrijedjen, nego sto igra, kako igra za zemlhu Wels a u Realu ni blizu od onog sta on znade. Vidi se na terenu da je nezainteresovan, nit se druzi sa kolegama i klubom kad trebaju svi bit skupa, da nepricam o jeziku koji nezna ni beknut za tolike godine. Da je izgovarao po jednu rec bi naucio dosad, izgleda mu zao platit tecaj Spanjolskog, piznavat jezike je blago u zivotu. On je klasa od igraca, problem je dal ima gust da to pokaze na terenu.

  • Vosa

    4. mart 2019 | 22:52

    A meni je muka od bogatih fudbalera kojima menadzeri menjaju pelene e napadaju svakog ko se drzne da kritikuje njihovog razmazenog pulena!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA