≫ 

Misteriozna "čudotvorka" Marijana konačno otkrila kako pomaže svetskim zvezdama: Sat vremena njene terapije, menja mesec dana oporavka!

Da nije bilo nje, pitanje je u kom smeru bi otišle mnoge velike karijere

  • 6

Mnoge svetske fudbalske zvezde koje su doživele teške povrede, na teren su istrčale mnogo ranije, a sve zahvaljujući srpskoj doktorki Marijani Kovačević, koja je učinila da njihov oporavak umesto nekoliko meseci, potraje nekoliko sati.

Na prvi pogled brzina kojom oporavlja sportiste deluje kao čudo, pa je to možda i glavni razlog zbog čega su je u svetu predstavljali kao isceliteljku, čudotvorku i vračaru. Ipak, doktorka Marijana, koja se retko pojavljuje u medijima, za TV Prva, objasnila je svoje metode lečenja, kao i to, ko je ona zapravo.

- Ja nisam isceliteljka, završila sam farmaceutski fakultet i pronašla način, aparati plus, roleri, plus specijalno izračunato elektromagnetno polje. 

Kako Marijana ističe, verovatno bi drugačiji tretman imala da nije iz Srbije, već iz Engleske. Svojevremeno je i Crvena zvezda od dr Marijane tražila pomoć u lečenju povređenog Ričmonda Boaćija.  Mediji su nedavno pisali da je i sam Ronaldo kod nje dolazio.

Ronaldo trpi žestoke bolove, posle duela; Foto: AP/Tanjug

Ono što je sigurno, fudbaleri poput Dijega Košta, Aleksisa Sančez, Dejana Stankovića, Saše Ilića, Mladena Krstajića, Olića, Žigića, Van Persija, Sahe, kod nje su se uspešno lečili. Baš iz tog razloga, rezultati demantuju sve one koji ne veruju.

- Kada igrač stigne, upozna najboljeg dijagnostičara u zemlji, uradi se početni snimak i utvrdi kolika je povreda - ja procenim koliko je tačno sati potrebno da se mišić obnovi. 

- Posle mojih tretmana, mišić je potpuno nov. Nema traga o bivšoj povredi. Pošto je mišić potpuno nov - nema nema ožiljaka, senke, fibroze, nema ni mogućnosti da dođe do recidiva povrede, to je druga stavka tog revolucionarnog metoda. Po završetku terapije, uradi se snimak da bi se to proverilo. Znači, poenta je da dođe do potpune regenracije mišića.

I Ričmond Boaći, pomoć je svojevremeno potražio kod dr Marijane; Foto: Tviter @Boakye_Yiadom9

Oporavak posle povrede ili pucanja mišića lista, lože, butine ili ligamenta Marijanna Kovačević, znatno skraćuje.

 - Terapije su toliko jake da jedan sat terapije zamenjuje jednu nedelju lečenja bilo kojom drugom metodom u svetu. Dakle, ako kažu da mora mesec dana da miruje, ja njegov problem rešim za 4 sata. 

Kako i sama navodi, sarađuje sa klubovima iz Južne Amerike, Australije, Japana, Evrope, turskim klubovima. Na njenom spisku jedino nema Kine i Saudijske Arabije. Nedavno, pojavila se informacija i da je Endi Marej nju kontaktirao, a da je njegova majka već bila na sastanku sa Marijanom kako bi zajedno razmotrili mogućnost da se Marej vrati na teren.

VIDEO: Šta je to REIKI, kojem se okrenuo Novak Đoković

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA