Hoćete titulu u Engleskoj? Ispadnite od Bajerna iz Minhena: Nevil objasnio zašto Liverpul ne sme do finala

Znam da neće ići na to da izgube, ali trebalo bi, kaže Nevil

  • 0

Legendarni fudbaler Mančester junajteda Geri Nevil ima "recept" za titulu Liverpula u Premijer ligi i smatra da Redsi treba da ispadnu u Ligi šampiona od Bajerna iz Minhena. Liverpul na titulu u Engleskoj čeka punih 29 godina i najbliži su bili 2014. godine.

Svi još pamte bolno proklizavanje Stivena Džerarda u meču sa Čelsijem i gola koji je dao Demba Ba. Liverpul je i sada blizu titule, ali je ispustio prednost koju je imao u odnosu na Mančester siti.

- Ispadnite od Bajerna u Ligi šampiona. Znam da ne možeš izaći na teren s namerom da ispadneš, ali stvarno mislim da bi Liverpulu koristilo da očisti raspored - rekao je Nevil za Skaj Sport.

On je dodao da je Liverpul u padu forme posle Nove godine te da je prokockao sedam bodova prednosti u odnosu na Mančester siti, ali da je možda i sezona sama sebe nivelisala što se forme ekipa tiče. Nevil je nešto sigurniji kakve bi posledice imalo po Redse ispadanje u Ligi šampiona.

- Tako bi svi bili odmorni i spremni za kraj sezone. Pred Sitijem je sve to uz nekoliko potencijalnih utakmica FA kupa. Liverpul bi mogao to da iskoristi i ode na četiri, pet bodova prednosti - kaže Nevil i tvrdi da bi takva prednost bila velika u završnici sezone.

(MLJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA