Probudile su mi se homoseksualne sklonosti, poljubio sam Zlatana u usta, a on me pretukao: Ibrahimovićev saigrač otkrio malo poznati detalj iz karijere švedskog napadača! (VIDEO)

Van der Mejde napravio je pogrešan potez

  • 8

Nekadašnji član Ajaksa Endi Van der Mejde objasnio je kako se "loše proveo" sa Zlatanom Ibrahimovićem posle jednog nepromišljenog poteza.

Van der Mejde bio je deo velike Ajaksove generacije u kojoj su bili Snajder, Rafael Van der Vart, Pienar, kao i Ibrahimović, sa kojim je bio veliki prijatelj. Ipak, problemi sa alkoholom, drogom i depresijom sprečili su ga da napravi veću karijeru.

Posle burnog života, uspeo je da se izvuče, a napisao je i knjigu o svom životu, pa tako gostuje u različitim emisijama gde priča o svojoj karijeri. U jednoj od njih je prošle nedelje otkrio zanimljiv detalj iz igračkih dana sa Zlatanom Ibrahimovićem.

- Sedeli smo zajedno u autobusu dok smo igrali u Ajaksu. Jednom kad je spavao, u meni su se probudile homoseksualne sklonosti i poljubio sam ga u usta. Znate šta je usledilo? Dobio sam par udaraca u glavu - rekao je kroz smeh Van der Mejde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mikel Arteta

    4. mart 2019 | 23:58

    Ja se ovog Van Der Mejdea secam u dresu Evertona gde je igrao sa Stabsom, Kilbejnom, Artetom, Karlsijem, Hibertom, Mekfadenom, Bitijem, Pistoneom, kasnije dosli Jagielka i Bejns...

  • Чичарито

    5. mart 2019 | 08:02

    Играо је пре тога у интеру, још у време Адријана, Михајловића, али пропао роб као жетон, није чист у глави био никад...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA