≫ 

Selektor Nemačke, pred meč sa Srbijom, precrtao trojicu igrača koji imaju preko 200 nastupa: Hvala im, ali moramo da osvežimo krv!

Panceri krenuli u podmlađivanje nacionalnog tima

  • 4

Fudbalska reprezentacija Srbije 20. marta igra prijateljski meč protiv selekcije Nemačke koja je u 2019. godinu ušla s idejom da promeni tim!

Takav utisak se stiče posle odluke selektora Joakima Leva da iz nacionalnog tima odstrani trojicu fudbalera koji zajednom imaju preko 200 nastupa za Elf - Džeroma Boatenga, Tomasa Milera i Matsa Humelsa!

- Ova godina će biti nova za nacionalni tim Nemačke. Bilo mi je važno da objasnim sve igračima i trenerima Bajerna. Zahvalio sam im se na mnogim neverovatnim i uspešnim zajedničkim godinama, ali u kvalifikacijama za EURO 2020 želimo da osvežimo krv reprezentacije. Mladi igrači moraju da dobiju prostor i preuzima punu odgovornost.Uveren sam da je ovo pravi korak. Mladi igrači sada moraju da se dokažu - rekao je Lev za sajt Saveza.

Za Milera je reprezentativna karijera gotova Foto: Guliver/Clive Mason/Getty Images

Nemaci iza sebe imaju dva očajna takmičenja. na Svetskom prvenstvu nisu prošli grupu, dok su u Ligi nacija bili poslednji i ispali su u B diviziju.

Zbog ove odluke Leva, nemačka javnost jedna čeka da vidi spisak Pancera za utakmicu protiv Srbije, ali i početak kvalifikacija za EP.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qwer

    5. mart 2019 | 18:08

    E tako rade veliki treneri i veliki timovi.

  • Putin R.S

    5. mart 2019 | 20:28

    Zbog naseg selektora bih voleo da nam daju 5-6 komada kako bi ga konacno oterali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA