≫ 

Partizan posle derbija čeka Radnički, Zvezda u Lučanima juri novu pobedu!

Vreme je za vanredno kolo Superlige Srbije

  • 9
FK Crvena zvezda - FK Partizan Foto: Marko Jovanović

Utakmicama vanrednog 25. kola danas se nastavlja takmičenje u Superligi Srbije, sa najvećom pažnjom na duel u Humskoj između fudbalera Partizana i niškog Radničkog.

Remijem u večitom derbiju (1:1) Radničkom se pružila šansa da poveća razliku u odnosu na crno-bele na osam bodova, ali i dodatno se približi lideru Crvenoj zvezdi na sedam, pa mu je meč u Humskoj možda i najvažniji u sezoni.

Nema predaha za Partizan: posle večitog derbija u Humsku stiže niški Radnički (18.00), koji trenutno zauzima drugo mesto. Crno-belima je pobeda preko potrebna: kvota na keca je 1,90, a na duplu šansu X2 1,81. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Radnički Niš

Partizan je pod moranjem trijumfa kako bi se približio rivalima, ali je tim Nenada Lalatovića u odličnoj formi i tako želi da nastavi.

VIDEO: Bata Mirković i Vujadin Savić dugo pričali posle 159. večitog derbija

Šampion i lider na tabeli Crvena zvezda ide na nezgodno gostovanje u Lučane ekipi Mladosti, jednom od pretendenata za visok plasman u plej-ofu.

Bez obzira što su crveno-beli dobili osam od poslednjih devet susreta sa Mladosti, čeka ih teško gostovanje posle icrpljujućeg derbija.

Ni Zvezda nema lak zadatak posle derbija: ide u Lučane (16.00), gde je čeka Mladost sa iskusnom ekipom koja kod kuće retko gubi. Kvota na Zvezdu je 1,30, a na duplu šansu 1X 3,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mladost Lučani - Crvena zvezda

Od ostalih današnjih utakmica izdvajaju se ona na Banovom brdu između Čukaričkog i Napretka, ali i u direktnoj borbi za opstanak Mačva - Dinamo i Rad - Bačka.

Raspored utakmica, danas: Zemun - Proleter (14 sati), Čukarički - Napredak (16), Mačva - Dinamo Vranje (16), Mladost - Crvena zvezda (16), Rad - Bačka (16), Radnik - Voždovac (16), Partizan - Radnički Niš (18), Vojvodina - Spartak (18).

Standings provided by Sofascore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zaratustra

    6. mart 2019 | 11:50

    Kec u Lucanima i u Humskoj.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏎🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    6. mart 2019 | 10:25

    Страх ме за Нишлије. Кад Звезда против њих не може имати објективно суђење, шта они да очекују? А разлика у квалитету је таман тих 8 бодова...

  • Djura

    6. mart 2019 | 12:15

    Zvezda 3 boda u Lucanima uzima i Radnicki 3 u Bgd

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA