≫ 

Mirković spasavo Lalatovića od rafala sa tribina, posle "Zapada" i "Istok" je gruvao po bivšem treneru Zvezde (VIDEO)

Nije lako biti Lalatović u Humskoj

  • 5

Na najvećem udaru navijača Partizana na utakmici sa Radničkim, očekivano, našao se trener Nišlija Nenad Lalatović koga su pristalice crno-belih sve vreme zasipale plotunom predmeta sa tribina.

Lalatović je s vremena na vreme morao da motri i na tribine, izbegavao je upaljače i kovanice, a na atletsku stazu pala je i jedna futrola za naočare.

Pod "paljbom" se našao i na poluvremenu, samo sa druge strane tribina gde se nalazi tunel ka svlačionici, ali je upomoć treneru gostiju tada priskočio Zoran Mirković i obuzdao navijački gnev.

Lalatović je posle meča govorio i o tom detalju.

- Pa dobro, Bata i ja smo veliki prijatelji, jednostavno kada sam i rekao ono da Bata Mirković ne treba da bude kažnjen, ja i dalje stojim iza toga, ne zato što mi je prijtelj, nego zato što nije zaslužio. Nije lako pretrpeti sve ovo, ja sam na ovo navikao, Bati je ovo prvi samostalni posao, odigrao sam mnogo derbija kao igrač, jednostavno kad uđete na atletsku stazu Parizana, Zvezde, emocije su tada prejake i nekad uradite nešto zbog čega se kasnij kajete. Jednostavno, Bata nije uradio ništa zbog čega bi bio kažnjen. On je trenerska budućnost Srbije.

Nenad Lalatović i igrači Radničkog slave pobedu u Humskoj Foto: MN Press

VIDEO: Golman Radničkog Ristić traži Žejlka Pantića posle utakmice sa Partizanom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobar90

    6. mart 2019 | 20:57

    Navijam za Partizan ali nam covek nista nije kriv. Ovo sta rade u Partizanu i ko sve igra bilo je pitanje trenutka kad ce puci. Imaju srece sto je nasa liga ovakva da je malo jaca borili bi se za opstanak. Sramota od igraca do uprave. Sta uradise klubu.

  • Miloje

    6. mart 2019 | 21:09

    Kada izađeš ugasi svetlo ljubite tvoj Lale.

  • Faca

    6. mart 2019 | 21:45

    Kazniti klub i to drastično kazniti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA