≫ 

Vrednost Ajaksa skočila za 27 miliona evra zahvaljujući Tadiću

Pobeda nad Realom nije vredna samo u sportskom smislu za Ajaks već i u finansijskom

  • 7

Ajaks je eliminisao trostrukog uzastopnog prvaka Evrope Real Madrid iz Lige šampiona pobedom 4:1, a jedan od najzaslužnijih bio je naš Dušan Tadić. Ova pobeda osim sportskih rezultata ima i finansijsku podlogu jer je vrednost holandskog tima porasla.

Britanski „Fajnanšl tajms“, najugledniji ekonomski dnevnik, je objavio da je dan posle trijumfa u Madridu cena akcija holandskog velikana porasla za jedanaest odsto i dostigla vrednost od 17 evra, a to je u odnosu na ukupan broj akcija donelo tržišnu dokapitalizaciju od pomenutih 27 miliona evra.

Akcije Ajaksa mogle bi još da skoče, ako za protivnika dobije ekipu protiv koje bi imao veće šanse za plasman u polufinale.

Srpski Ajntraht na Inter! Svakako derbi osmine finala Lige Evrope, a večeras (18.55) u Nemačkoj kvota na domaće je 2,40, a na Nerazure 3,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ajntraht - Inter.

VIDEO: Modrić besan napustio stadion, Tadić ga upropastio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    7. mart 2019 | 09:11

    А колико је скочила вредност Хаскића и Нишлијама😂😂😂

  • mihajlo1976

    7. mart 2019 | 10:18

    Možete kokice da kupite

  • Realno

    7. mart 2019 | 14:37

    Da se razumemo,utakmica je odlučeno zbog Se Jonga i Schönea u vezi koji su nadigrali Kroosa i Luku...Vršili su veći pritisak i bili jači na lopti...Tadić je igrao za 10...Ali igrač svetske klase u ovom Ajaksu su De Ligt i pre svega De Jong...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA