≫ 

Partizan protiv Voždovca bez komandanta odbrane!

Španski defanzivac u smiraju meča sa Radničkim zaradio žuti karton, zbog koga preskače duel sa “zmajevima”

  • 6
Nemoj sudija, parni mi je: Mark Valijente na meču sa Radničkim dobio drugi žuti karton Foto: FK Partizan

Teška utakmica sa Radničkim iz Niša uzela je bodovni danak Partizanu, koji je doživeo prvi poraz pod vođstvom trenera Zorana Mirkovića, ali su crno-beli pretrpeli još neke posledice.

Konkretno: tim iz Humske narednog vikenda neće moći da računa na komandanta odbrane Marka Valijentea, koji je dobio parni žuti karton, samim tim i suspenziju za predstojeći duel sa Voždovcem.

Valijente je “požuteo” u smiraju utakmice, posle isteka 90. minuta kada su se crno-beli grčevito borili da spasu makar bod protiv Nišlija. Gosti u tim momentima rutinski čuvali vođstvo i izborili nekoliko prekršaja domaćih fudbalera u ključnim momentima, pa je tako Slađan Nikodijević izborio faul i žuti karton u obračunu sa Valijenteom.

Problemi pred duel sa Voždovcem: Trener Partizana Zoran Bata Mirković Foto: partizan.rs

Izostanak španskog fudbalera dodatno komplikuje i onako prilično komplikovanu situaciju crno-belih, koji su nedavno ostali bez mladog Svetozara Markovića (povreda i operacija kolena), pa je struka u večitom derbiju morala da rizikuje (i isplatilo se) sa mladim Stahinjom Pavlovićem u poslednjoj liniji tima.

Otuda će trener Mirković ponovo morati da meša karte u odbrani i traži rešenje u štoperskoj liniji, uz pomenutog Pavlovića. Ali će zato imati olakšan posao u veznom redu, jer se u tim, posle odrađenih suspenzija zbog žutih kartona, vraćaju Goran Zakarić i Saša Zdjelar.

VIDEO: Golman Radničkog Ristić osuo paljbu na Željka Pantića u svlačionici: Gde je ono go*no Pantić!

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA