≫ 

Inat vodio Haskića do gola protiv Partizana: Zamislite da vas prozivaju da nameštate i da vaša porodica to sluša? Zato je pobeda draža! (VIDEO)

Prvi strelac lige ima poruku za sve koji sumnjaju u kvalitete Radničkog

  • 13

Fudbaleri Radničkog iz Niša pobedili su Partizan sa 1:0 golom Nermina Haskića, koji je posle trijumfa ostao prilično skroman, iako se radi o prvom strelcu lige.

Vodi u trci Haskić sa 17 pogodaka, 13 ima Partizanov Rikardo, 12 Vukanović, 11 El Fardu Ben iz Crvene zvezde, a momak iz Bosne i Hercegovine potvrdio je klasu kada je ekipi bilo najvažniji. Ipak, u intervjuu za Telegraf  je to skromno prokomentarisao.

- Pre utakmice mi to nije bilo važno, važno mi je bilo da dobro odigramo i prvenstveno da uzmemo tri boda, po koja smo stvarno došli i pripremali se. Mnogo znači gol za samopouzdanje, drago mi je da ekipi pomažem golovima, drago mi je da smo pokazali svima da to što se priča oko Radničkog nije istina i da smo kompaktna i jaka ekipa. To smo pokazali, drago mi je da idemo kući sa tri boda - poručio je Haskić, dodavši da je inat proradio posle prozivki da Radnički igra nameštene mečeve.

- Naravno, stavite se u našu poziciju, da vas neko proziva tako, i mi imamo svoje porodice i to naravno utiče na neke ljude koji čitaju to, koji gledaju, na menadžere koji će sutra doći da gledaju igrača Radničkog i neko će reći da oni nameštaju. Zato nam je drago, proradio je inat i to smo pokazali u 90 minuta. Meč je gotov, spremamo se za Lučane sada.

Haskić slavi gol Foto: MN Press

Da li je derbi između Crvene zvezde i Partizana doneo vama mir da se spremit za okršaj?

- I mi smo imali tešku utakmicu, protiv Vojvodine je bio težak teren, protiv Surdulice u Nišu. Videli ste da teren nije u adekvatnom stanju. I mi smo bili izmoreni, ali ne možemo reći da smo umorniji od Partizana. Sigurno je da je pomogao i derbi, ali videli smo, igrali smo i mi i oni. Zaslužujemo ovo mesto.

Da li ste spremni da napadnete i titulu?

- Ja sam pre meča rekao da idemo iz meča u meč maksimalno. Ali ako se ukaže prilika, gledaćemo da je iskoristimo, što da ne. Predstoji još dosta mečeva pre plej-ofa.

U Kupu, Radnički je takođe apostrofiran kao jedan od favorita...

- Naravno, posle saznanja da se finale igra u Nišu, dosta smo se fokusirali na Kup, igramo kući jednu utakmicu gde smo jaki, nismo na Čairu izgubili nijednu utakmicu. Nadamo se i mislim da smo favoriti, da prođemo u polufinale, a onda se nikada ne zna. Takvi smo da protiv bilo koga možemo na dve utakmice, i da se potom nadamo finalu - rekao je Haskić, a njegovu izjavu možete pogledati u vrhu teksta.

VIDEO - Lalatović: Partizan neće uzeti titulu jer nema Drinčića!

VIDEO - Golman Radničkog Ristić osuo paljbu na Željka Pantića u svlačionici

VIDEO - Zoran Mirković: Plašili smo se ove utakmice

(B. Vinulović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GP

    7. mart 2019 | 13:32

    To da namestate i da vas guraju to je istina, ali da ste juce pobedili ljudski i to je istina. Partizan totalno bezidejan i to je najveci problem Partizana. NEMA ORGANIZATORA IGRE, STO BI U KOSARCI REKLI PLEJA. INACE, JA SE lALATOVICU IZVINJAVAM ZA SVE ONE UVREDE KOJE SU MU UPUTILI ONI TZV NAVIJACI PARTIZANA. Odlican trener, sutra bi ga doveo u Partizan!

  • Nislija

    7. mart 2019 | 14:15

    hahaha :D Da li je moguce da Partizanovci pricaju o namestanju? Sto niste plakali ovako kad se za vas namestalo? Ne gledam fudbal , ali ste stvarno jadni :D

  • Majkara

    7. mart 2019 | 12:43

    Druze pogledaj opet snimak sa Proleterom u NS ,usraste se od namestanja ove godine i ne lazi za sitne pare nego cuti i uzivaj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA