Zvezda organizuje druženje u Knez Mihailovoj za 8. mart!

Praznik će doneti iznenađenje za dame

  • 4
FK Crvena zvezda - FK Partizan Foto: Marko Jovanović

FK Crvena zvezda spremio je akciju povodom rođendana, ali i 8. marta, koji "pada" u petak.

- Naši fudbaleri će u petak, 8. marta, od 13 časova nastaviti lepu tradiciju druženja sa zvezdašima, i to dan pred meč sa Zemunom (subota, 18:00) na kojem će biti i proslava 74. rođendana crveno-bele porodice. Svi koji požele da se upoznaju sa igračima srpskog šampiona moći će to da urade sutra u samom centru Beograda - u Knez Mihailovoj ulici - saopštio je klub.

Fudbaleri Zvezde družiće se sa navijačima između nekadašnjeg "Ruskog cara" i "Beogradskog izloga".

- Zajedno ćemo obeležiti 74. rođendan crveno-bele porodice, pa će biti i poklona, a kako je sutra 8. mart, odnosno Dan žena, pripremili smo specijalno iznenađenje i za naše dame. To je sasvim dovoljan razlog da dođete u Knez Mihailovu ulicu i provedete deo dana sa vašim omiljenim igračima kako bi se napravila najlepša moguća uvertira za duel sa Zemunom - dodaje se.

Ulaznice za utakmicu koja je zakazana za subotu od 18 časova na stadionu „Rajko Mitić“ za sve tribine koštaju simboličnih 100 dinara, a sav prihod namenjen je u humanitarne svrhe.

- Naši prvotimci su u drugom delu sezone upisali tri trijumfa i samo jedan remi, pa je duel sa Zemunom prava prilika da ispunite tribine u što većem broju, pozdravite Vladana Milojevića i njegove izabranice, kao i da prisustvujete rođendanskoj proslavi - zaključuje se u saopštenju kluba.

VIDEO - Golčina Marka Marina iz slobodnog udarca, Zvezda vodi 3:1

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA