Haos u svlačionici Reala: Serhio Ramos napao Florentina Pereza i najavio odlazak iz kluba!

Došlo je do potpunog pucanja po svim šavovima u Kraljevskom klubu

  • 4

Potpuno rasulo vlada u Real Madridu nakon ispadanja iz Lige šampiona, čime je potpuno propala sezona Kraljevskog kluba! Španski mediji pišu da je došlo do žestokog sukoba u svlačionici na Santjago Bernabeu, nakon što je predsednik Florentino Perez ušao u nju, gde se sukobio sa kapitenom Serhiom Ramosom.

Perez je bio besan na igrače, napao ih je zbog manjka posvećenosti i prekomernog slobodnog vremena, a As prenosi da je to objašnjavao kao sramotu.

U jednom trenutku je Perez napao i Serhija Ramosa, da je on krivac zbog lošeg planiranja i žutog kartona koji je dobio u Amsterdamu, kojim je želeo da "opere kartone" za četvrtfinale.

Ramos, poznat po prgavom temperamentu nije prećutao ni predsedniku kluba i napao ga je pred celom svlačionicom Reala.

- Isplati me i ja ću otići! Sve sam dao za ovaj grb na dresu, za ovaj klub i čak i za tebe - vikao je Ramos, dok je su svi nemo gledali.

Serhio Ramos je u Amsterdamu dobio žuti karton i propustio je revanš na Bernabeu; Foto: Guliver/Lars Baron/Getty Images

Nakon sukoba u svlačionici, na Bernabeu su dugo posle ponoći razmatrali šta im je činiti. Perez je razmišljao i o momentalnom otkazu za Santjaga Solarija i dovođenju Žozea Murinja, za koga se zna da je u lošim odnosima sa kapitenom Serhiom Ramosom.

Liga šampiona je bila jedina nada za Real da spasi sezonu, posle ispadanja iz Kupa kralja od Barse u polufinalu, kao i posle El Klasika u prvenstvu jer je jasno da su se i od titule oprostili, pošto imaju dvanaest bodova zaostatka u odnosu na Barselonu.

Kada je i ona propala posle partije karijere Dušana Tadića, došlo je do pucanja po svim šavovima u Kraljevskom klubu, kome je potreban potpuni remont ekipe.

VIDEO: Modrić besan napustio stadion, Tadić ga upropastio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan Ciga

    7. mart 2019 | 17:16

    Od pocetka sezone smo znali mi madridisti da necemo osvojiti nista ove sezone.Ali poraz od Ajaxa je neoprostljiv.Perez je glavni krivac pa onda trener pa i igraci.Koliko pare toliko muzike.

  • Miloš

    7. mart 2019 | 18:30

    Ajde ne bojim se ja za njih osvojili su 3 lige sampiona i prodali Ronalda Imaju para kolko hoce.Sad ce da prodaju starije igrace dovesce igracine neke i lagano .parasi

  • Linz

    7. mart 2019 | 18:01

    Bravo Ramos, nek si mu rekao sve to i u pravu si, hrpu dobrih igraca je prodao a par ih doveo i nevrijede nista sem Viniciusa. On vise gleda svoj licni profit, treba njemu istrazit koliko je love ugrabio sebi, prodat Ronalda koji je davao 50 golova a nikog nedovest, to je ludost. Vratite Calderona, bolji je mnogo od Pereza.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA