≫ 

Emotivna ispovest Vranješa o Đujiću i Karleuši: Priznao je da je greške skupo platio, pa se bizarno uporedio sa Benzemom!

U razgovoru sa Belgijancima, Vranješ priznao kako se oseća

  • 13

Fudbaler Anderlehta Ognjen Vranješ dao je emotivan intervju za belgijske medije, u kom je otvoreno priznao kako se oseća povodom svih turbulentnih dešavanja iz skorije prošlosti.

Ostao je bez mesta u klubu i reprezentaciji BiH, selektor Robert Prosinečki otpisao ga je zbog serije ispada, pa je Vranješ priznao da je skupo platio sve greške u karijeri.

Rekao je da je nepravedno što uvek "ispadne žrtveni jarac", a nije želeo da komentariše dešavanja sa Jelenom Karleušom.

- To je privatni život - poručio je Vranješ.

O MOMČILU ĐUJIĆU

- Momčilo Đujić je bio sveštenik koji je pripadao mom narodu i kojeg je narod prihvatio. Sve ostalo i nije toliko važno!

O ULTRASIMA AEK-A I VELIČANJU NJIHOVIH DIVLJANJA

- Bila je to glupost. Činilo se da sam odobrio huliganstvo, ali to svakako nije bila moja namera. Samo sam hteo da pokažem koliko je užarena atmosfera u mom bivšem klubu AEК-u. Nisam dovoljno razmišljao, jer su moji grčki prijatelji "skočili" na mene. Stvarno mi je žao. Napravio sam grešku.

O SELIDBI U B TIM KLUBA

- Niko ne može da me optužuje za nedostatak predanosti i profesionalnog rada. Radim ono što mi ljudi kažu. Ne mogu ništa drugo, imam ugovor i moram to da ispoštujem. Nisam fudbaler koji igra na obećanjima. Кada sam pitao zašto sam prebačen u "B" tim dobio sam jasan odgovor: "Anderleht ne želi da ometa svoje talente s igračem koji nema budućnost u klubu". Šteta!

Foto: MN Press, Wikipedia

O POVRATKU U A TIM

- Mogu samo da pomognem mladima. Imam iskustva, odigrao sam Ligu šampiona i Ligu Evrope i bio na Svetskom prvenstvu u Brazilu. Tek sada trebam da dobijem priliku i imam zapaženu minutažu. Takođe, osećao bih se bolje u tome: radom bi zarađivao svoj novac. I zadržao bih takmičarski ritam. Redovno treniram samostalno, jednostavno zato što mislim da mogu učiniti nešto za Anderleht. Ali, u razgovorima sa Mišelom Veršhjerenom jasno sam osetio da je definitivno gotovo. Кlub više neće menjati svoje mišljenje.

O POREĐENJU SA BENZEMOM

- Elementi koji su privatni i nisu sportski ne treba da imaju bilo kakav uticaj na karijeru bilo kojeg sportiste, ali… Eto, recimo, Кarim Benzema je bio uključen u mnoge pravne istrage, postoji zapis o seksu sa malom prostitutkom, ali on je još uvek u timu Real Madrida!? Hoćemo li reći da je Real, u poređenju sa Anderlehtom, mali klub? Ono što doživljavam kao nepravedno je to da se greške koje napravim uvek uvećavaju. U izvesnom smislu, ja sam sada žrtveni jarac, to nije opravdano. Previše sam skupo platio svoje pogrešne korake. Ipak sam i samokritičan. Shvatam da se poslednjih meseci nisam odlično ponašao.

Foto: Profimedia

O PONUDAMA I BELGIJI

- Volim da budem u Belgiji, život je ovde odličan. Na primer, povremeno lovim u Ardenima, što me opušta. Uvek bacam ulovljenu ribu. Vidite, nemam loš karakter. Ne mogu da vratim vreme nazad. Ponekad bih voleo, ali s druge strane, mnogo sam naučio. Nisam loš momak. Nemam problema s tom iskrivljenom slikom o meni. Možda i jesam? Znate, svako ima pravo na svoje mišljenje, ne mogu ništa da promenim u vezi toga i nisam ni pokušavao. Moj karakter ima vrhove i doline, ali me je formirao kao čoveka. Vratiću se. Ja sam borac, koji se nikada neće promeniti, ali ni predati.

VIDEO - Evo sa kim uživa Ognjen Vranješ dan nakon što je Karleuša objavila da ga je tužila 120 puta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    7. mart 2019 | 17:01

    Tačno je da te je to sve skupo koštalo, al ne treba da ti bude žao, pogotovo ne zbog vojvode Momčila Đujica. On je srpski junak koji je Srbe u Dalmaciji sačuvao od ustaškog pokolja i svaka čast na toj tetovaži.

  • vuk

    7. mart 2019 | 16:59

    extra si nista lose nisi napravio..ti imas momcilu suker se slika za ustasom na grob..imas aferu za karleusom nista to nije cudno itd..dara, jelen afirka itd.. lake dame bile i ostale..jedino lose prevario si tvoju zenu tvoj problem

  • Qwer

    7. mart 2019 | 16:48

    Momak nije ništa kriv. Šta je trebao da dozvoli, da ga neka "pevaljka" blati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA