≫ 

Fudbaler Partizana otkrio zašto je zaplakao posle meča protiv Radničkog: Kada sam ih čuo, suze su same krenule

Aleksandar Šćekić nije mogao da sakrije emocije

  • 14
Aleksandar Šćekić u duelu sa igračem i golmanom Radničkog; Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

Fudbaler Partizana Aleksandar Šćekić, koji je zaplakao posle poraza od niškog Radničkog u Humskoj od 1:0, izjavio je da je takvu njegovu emotivnu reakciju izazvala podrška navijača.

- Teško mi je pao poraz od Radničkog. Dok smo izlazili sa terena, iako smo izgubili, naši navijači su nam aplaudirali i davali podršku uz pesmu "I kad ne budeš prvi ti", što je kod mene izazvalo veliku emociju, gde nisam mogao da se suzdržim i jednostavno su suze krenule. Želim da im se zahvalim svima na podršci i želimo svi da stadion bude pun kao juče - rekao je Šćekić za klupski sajt.

Prema njegovim rečima, svi u klubu su se pribojavali duela sa Nišlijama jer su bili emotivno i fizički istrošeni posle derbija.

- Desilo se ono čega smo se i pribojavali, da smo iz jednog šuta primili gol, iako smo čitavu utakmicu napadali, stvarali šanse i bili bolji. Ali nažalost, u fudbalu ne pobeduje uvek bolji.

Partizan ima težak raspored u nastavku sezone, u 26. kolu Superlige igra sa ekipom Voždovca u gostima, a potom sledi i četvrtfinale Kupa Srbije protiv Napretka u Kruševcu, pa duel sa Spartakom u Humskoj.

- Još tri utakmice do reprezentativne pauze, dve u prvenstvu i jedna u Kupu. Okrećemo se njima i boljim rezultatima. U nedelju igramo protiv Voždovca, gde menjamo i podlogu, ali je na nama da se posle današnjeg dana i pauze oporavimo i fizički i mentalno - poručio je crnogorski reprezentativac.

Fudbaleri Partizana posle jučerašnjeg poraza imaju 11 bodova manje od drugoplasiranih Nišlija, dok Crvena zvezda ima 18 bodova više.

VIDEO:  Lalatović slavljem na centru Humske razbesneo Grobare

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realan

    7. mart 2019 | 18:35

    Sta pricas sine,do juce si godinama igrao crnogorsku drugu ligu, partizan je preveliki zalogaj za tebe! Nemas kvalitet ni za beogradsku zonu! Pa samo se uvlacis navijacima, ali i oni su te provalili. 😁

  • 534

    7. mart 2019 | 17:07

    Glavu gore gtobari. Pa jednog dana bićete i vi prvaci. Evo već na leto se igra škklsko prvenstvo na male goliće. Čika Dačin kup na Tašmajdanu. Radničke sportske igre u Tavankutu... pa mora negde da upali

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    7. mart 2019 | 17:05

    Нека плач ваш траје...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA