Dvojica fudbalera Partizana dobili poziv da igraju za reprezentaciju!

Gambija zvala Nžajija, dok se Krstajić odlučio za Nemanju R. Miletića

  • 15

Iako nije upisao ni sekundu takmičarskog fudbala u dresu Partizana, jer je tokom zimskih priprema u Turskoj doživeo povredu od koje se još uvek oporavlja, Musa Ndžaji je dobio reprezentativni poziv od – Republike Gambije, saznaje Telegraf.

Poziv je stigao na adresu u Humskoj i to za meč Afričkog kupa nacija, u kome pomenuta zemlja igra 22. marta protiv Alžira.

Ndžaj na predstavljanju u Partizanu Foto: Partizan.rs

Još uvek nije poznato da li će vezista crno-belih odazvati pozivu selektora Toma Sentfita, Belgijanca na klupi Republike Gambije, pre svega zato što se još uvek nije oporavio, ali i zbog toga što je odrastao u Norveškoj i nije imao previše dodirnih tačaka sa pomenutom državicom u zapadnoj Africi.

Kako smo ranije i pisali Musa je rođen u Norveškoj, tačnije Oslu, i poseduje pasoš pomenute skandinavske zemlje, a fudbalom je počeo da se bavi u multikulturalnoj četvrti, u klubu po imenu Holmlija (tako se zove i pomenuti deo Osla, gde su uglavnom naseljeni iseljenici iz afričkih zemalja).

Miletić ponovo u dresu Srbije Foto: Marko Jovanović

Sa druge strane, poziv A selekciju Srbije, za predstojeće prijateljske mečeve protiv Nemačke i Portugalije, uručen je i desnom beku Partizana, po vokaciji zapravo štoperu - Nemanji R. Miletiću.

Fudbaler crno-belih je već dobio poverenje selektora Mladena Krstajića sredinom oktobra 2018. godine, u UEFA Ligi nacija, kada je i upisao prve minute za Srbiju, na gostovanju reprezentaciji Ruminije.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    7. mart 2019 | 21:49

    Због добре игре против Нишлија, вероватно.

  • Miki

    7. mart 2019 | 21:53

    Dok je osoba koja sebe naziva selektorom na celu A tima ne zanimaju me utakmice reprezentacije...prvo moras nekog da treniras pa onda da postanes selektor...podrska za Luku Milivojevica, nadam se da se Luka Jovic nece odazvati pozivu da bude rezerva spicu koji ide u drugu ligu...

  • Vojislav

    7. mart 2019 | 21:36

    Krstajic je ko?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA