Živ je samo do ponedeljka...

Očekuje se da Real posle meča sa Valjadolidom smeni Solarija

  • 1

Iako je u prethodnih sedam dana dva puta izgubio od Barselone u El Klasiku, a zatim i od Ajaksa u 1/8 finala LIge šampiona, Santjago Solari će ostati trener Reala iz Madrida!

Barem do ponedeljka, za kada je zakazana sednica ''kraljevskog kluba'' na kojoj će predsednik Florentino Perez doneti konačnu odluku.

Odluku koja ne bi trebalo da bude iznenađujuća, a glasi - Argentinac će voditi Real samo još protiv Valjadolida za vikend!

A prvi kandidat da ga zameni jeste Žoze Murinjo! List ''Tele Madrid'' javlja da je Portugalac već sve dogovorio sa Perezom i da će se vratiti na klupu Reala posle pauze koju je imao. Podsetimo, Murinjo je u decembru dobio otkaz u Mančester junajtedu.

Takođe, vredi pomenuti da je Perez zvao i Zinedina Zidana koji je letos napustio Santjago Bernabeu, a ovaj mu se uredno zahvalio i odbio poziv.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mane

    7. mart 2019 | 23:14

    Ostaje zal za onakvim realom nesto je perez debelo zakuvao ronaldo potpisao za juve usred finala ls zidan otisao odma posle toga sada misevi kolo vode ako dovede murinja pola igraca ima da ode iovako ne mogu da se sastave a tek smorinjo kada postavi autobus novo blamiranje..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA