≫ 

Jovančić o derbiju, Radničkom i finišu sezone: Nišlije nisu slučajno pobedile Partizan, ne otpisujemo ni jedne ni druge (VIDEO)

U Zvezdi oprezni pred finiš sezone

  • 4

Vezista Crvene zvezde Dušan Jovančić se sa još nekoliko saigrača našao u Knez Mihailovoj ulici u centru Beograda povodom osmog marta, ali i druženja sa navijačima pred utakmicu sa Zemunom u subotu. I u Knezu se okupilo mnogo ljudi, a Jovančić očekuje da ih još i više bude na stadionu "Rajko Mitić".

- Očekujem dosta ljudi, voleo bih da se ispuni Marakana. Da jurimo taj rekord i obeležimo rođendan. Lepo je kad dođemo da se družimo sa našim navijačima i nama i njima to puno znači - kaže Jovančić koji je prokomentarisao i poslednja dva meča njegovog tima.

- O derbiju smo već pričali, prvim poluvremenom nismo bili zadovoljni, u drugom smo napali i zaslužili izjednačenje, promašili neke šanse a u druge detalje ne bih ni zalazio.

Što se tiče Lučana, dobro smo ušli u utakmicu, dobro pripremili meč. Poveli smo rano 2:0, posle je Pop (Zoran Popović) odbranio penal. U drugom poluvremenu smo igrali opet nešto slabiji period, ali smo se digli i rešili dobru utakmicu - rekao je nekadašnji kapiten Vojvodine.

Na pitanje da li je iznenađen rezultatom iz Humske kada je Radnički pobedio Partizan 1:0, njega to ne čudi.

- Ne mislim da je iznenađenje, Radnički je dobra ekipa predvođena sjajnim stručnjakom Lalatovićem. Ne kažem da sam očekivao pobedu, ali mogao je da bude bilo koji ispod.

Radnički je pobedio i održao mali zaostatak u odnosu na nas. Kad se pobede bodovi to su tri, četiri boda razlike. Ni Partizan nije tako daleko, ne smemo da se opuštamo. Moramo da nastavimo da pobeđujemo do kraja sezone i onda nas neće zanimati drugi rezultati.

- Radnički je trenutno najveća konkurencija po tabeli, ali nikada ne bih otpisivao Partizan. Dobra su oni ekipa, pokazali su par puta. Nisu digli ruke od titule, da sačekamo kraj pa da vidimo kako će da izgleda - zaključio je Jovančić.

VIDEO - Fudbaleri Zvezde na poseban način damama čestitali 8. mart

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesa CZ

    8. mart 2019 | 16:46

    Bravo, tako komentariše pravi sportista...

  • Srba

    9. mart 2019 | 06:11

    Svaka ti je na mestu momce,steta sto ne igras za nas tim, ovakvih igraca je malo,dobri ljudi i odlicni sportisti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA