Real je već otpustio Solarija, Argentinac tvrdi: Da znamo šta nosi sutra, svi bismo igrali lutriju

Samo se čeka zamena, javlja ESPN

  • 3

Kraljevski klub će potvrditi svoju odluku i objaviti je zvanično tek kada pronađe novog trenera i dogovori se sa njim o saradnji.

Solariju je presudila katastrofalna nedelja u kojoj je dvaput poražen od najvećeg rivala, Barselone, jednom u Kupu, drugi put u Primeri. Povrh svega, kao šlag na torti je došao i poraz od Ajaksa 4:1 i ispadanje iz Lige šampiona u osmini finala.

Santjago nije uspeo da "ispegla" loš početak sezone Julena Lopetegija i igre Reala nisu se drastično poboljšale od Lopetegijevog odlaska u oktobru, pa će Real sezonu završiti bez trofeja.

Solari je tako za vreme mandata praktično degradiran u prelazno rešenje i kao takav će voditi svoj tim za vikend protiv Valjadolida. To je nova bizarna situacija u Madridu, a bilo ih je prethodnih dana.

Od svađe Serhija Ramosa sa Florentinom Perezom i poruke kapitena da će otići, do burnog sastanka Pereza sa upravom Reala i ostalim igračima.

- Ko zna, kada bismo znali šta nam nosi budućnost svi bismo verovatno igrali lutriju - rekao je Solari. Ako se ispostavi tačnom informacija da je njegov posao u Madridu već gotov, onda klađenje na sopstveni odlazak pre kraja sezone i nije neka lutrija.

VIDEO - Modrić besan napustio stadion, Tadić ga upropastio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FANTOM

    9. mart 2019 | 10:20

    E moj menadzeru, ti stvarno mislio da je Modric najbolji fudbaler sveta? Odlazi i povedi ga sa sobom. Spasi sebe a i Real. Ovako spansko prvenstvo je igrarija za Barsu. Ale, ale Mesi madjionicaru!!!!

  • Vlado

    9. mart 2019 | 11:19

    Tadic je moazak svake ekipe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA