≫ 

Mi smo se okupljali i igrali karte, sad svi bulje u telefone: Miha "lajf kouč" puštao motivacione filmove igračima

Šta god ih dovede do pobede

  • 0

Trener Bolonje Siniša Mihajlović namerava da ulije samopouzdanje svojim igračima jer misli da su dobro trenirali i da su fizički kvalitetno pripremljeni.

Puštao im je motivacione filmove koji nemaju veze sa fudbalom i pokušao je da im predoči da od njih zavisi kakvu će hemiju imati u timu.

- Dok sam ja bio igrač, sedeli bismo u krugu i igrali karte i tokom nedelje koja prethodi utakmici. Danas svi sede za istim stolom i bulje u telefone i niko ni sa kim ne priča. Komunikacija je osnov i na terenu i van njega - objasnio je Mihajlović.

Još jedna od stvari koje je Miha hteo da naznači bila je i mentalna snaga na terenu.

- Ovaj tim mora da se odupre porazu. da sazri i da se pridigne ako se oklizne tokom utakmice. Biće teških trenutaka u mečevima i moramo da naučimo kako da se sa njima bolje izborimo - naglasio je srpski trener.

On je Bolonju preuzeo pre mesec i po dana, krajem januara i pokušava da je izvuče i spase ispadanja iz Serije A.

Ako i dalje želi u Ligu šampiona, Lacio će morati da dobija mečeve poput današnjeg, kada fostuje Fiorentini (20.30). Kvota na Rimljane je 2,55, a na keca 2,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Fiorentina - Lacio.

VIDEO - Zlatna generacija donela "ušatog" pred Sever na nagovor Deja Savićevića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA