≫ 

Embapeu se posle poraza od Junajteda javio poremećaj koji muči i ostale u PSŽ

Francuski vunderkind ne može da spava zbog Lige šampiona

  • 6

Pompezno najavljivan kao konačni hit ove sezone, Pari Sen Žermen je doživeo žestok šamar na Parku prinčeva prošle nedelje kada ga je Mančester junajted sa 3:1 nokautirao i eliminisao u osmini finala Lige šampiona.

Taj poraz je ostavio posledice na mnogim igračima preskupo plaćenog tima gde samo dvojica igrača Nejmar i Kilijan Embape vrede oko 400 miliona evra.

- Zapanjeni smo i nema reči kojima bih to mogao da opišem. Nisam uspeo da zaspim, patim od nesanice, a mislim da je isto i svima ostalima. Maksimalno smo se zalagali i trenirali naporno da dođemo do osmine finala i onda smo upropastili zabavu pa je logično da smo razočarani - rekao je Francuz u razgovoru za Telefut.

Da podsetimo, Parižani su u Ligi šampiona i ove sezone odigrali loše kada je došlo do nokaut faze. Po pravilu, u grupi odigraju dominantno, da bi kasnije ispali u osmini finala ili četvrtfinalu. Tako je bilo i sada jer su posle prvog meča na Old Trafordu imali prednost 2:0.

Što se tiče grupe, bili su u grupi sa Liverpulom, Napolijem i Crvenom zvezdom i prošli su kao prvoplasirani sa 11 bodova.

VIDEO - Srpski novinar pitao Embapea kakva mu je bila atmosfera, Kilijan se nasmejao i uzvratio pitanjem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baster

    10. mart 2019 | 14:05

    Bomba leti ka golu,igrač skače kao majmun raširenih ruku,skreće loptu rukom i kažu da nije penal,nije namerno. Možda,da je bio centar šut pa da se ne svira,ali ovako ka golu,penalčina. Zvezdino ime je ugravirano na "ušatom"!🏆 Vaše NIKADA neće. Ima nešto i vrednije od novca.

  • Cubaka

    10. mart 2019 | 14:02

    Nikad ne potcenjuj Manchester United, naucili ste to na tezi nacin ali.....to vam je nauk za ubuduce, Bajern je to naucio jos 99-te.

  • Smele95

    10. mart 2019 | 14:28

    Preterali ste sa bogatim ulaganjima i to se odrazi na hemiju u timuu kao i city sto nikad nece osvojiti nista.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA