≫ 

I burazer i ja smo Zvezdaši, ovo mi je jedan od najdražih golova: Heroj Voždovca sumirao utiske posle pobede nad Partizanom! (VIDEO)

Dragoljub Srnić nije krio zadovoljstvo posle gola koji je dao Partizanu

  • 14

Fudbaleri Partizana nastavili su sa lošim rezultatima, a posle egala sa Zvezdom i poraza od Radničkog, usledio je novi poraz od Voždovca od 1:0 golom Dragoljuba Srnića u 60. minutu meča.

Posle velike pobede, Srnić je bio gost emisije Pregled kola Superlige Srbije, u kojoj je izneo utiske posle velikog trijumfa svog tima.

- Prvenstveno, meni je ovo jedan od najdražih golova. Nisam ih mnogo dao u karijeri. Svi znaju, i burazer i ja smo Zvezdaši. Pobediti Partizan i Zvezdu velika je stvar. Ovi bodovi su nam bili prekopotrebni za cilj koji imamo, a to je gornji deo tabele. 

Kompletnu izjavu Dragoljuba Srnića pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    11. mart 2019 | 22:47

    Ти им ниси забио само један изгледа. Због тог гола пљуште оставке, заказују се УО, ванредно стање...ала си их оправио, свака част

  • Drug

    11. mart 2019 | 23:13

    Ti igras za Vozdovac, tako bi kao profesionalac da igras i protiv Zvezde, a ne samo protiv Partizana. Trebao bi da pricas o Vozdovcu, a ne o Zvezdi i kako si zvezdas. E ovo je sramota za srpski fudbal kad pored svog tima pominje druge timove.

  • Dragan V

    11. mart 2019 | 22:41

    Srnicu,nemoj da te pale.Sto vise puta budes na naslovnicama,to ces pre otici u zaborav.Seti se Pankova.Nedelju dana smo bukvalno sve znali o njemu.Sta jede,pije,ko mu je tata..A onda tisina.Derbi je poceo sa klupe.Pavkov je dobar igrac,kao i ti.Ali jedna lasta ne cini prolece.Niti jedna utakmica,niti jedan gol..U nasem fudbalu je tesko uspeti,ali ti iskreno zelim svu srecu..Pozdrav od ocajnog Partizanovca..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA