≫ 

Ovo su uslovi koje je Zidan postavio: Odmah tera dvojicu igrača, našao je zamenu za Ronalda i ne pita za cenu!

Florentino Perez će morati da mu ispuni sve želje

  • 10

Povratak Zinedina Zidana u Real, definitivno je u ponedeljka bila udarna vest u svim svetskim medijima! Udarna, donekle i iznenađujuća!

Pogotovo zbog toga što je Francuz posle nesuglasica sa prvim čovekom Madriđana Florentinom Perezom napustio klub na leto. Te nesuglasice ticale su se najviše toga što Perez nije želeo da ispuni određene želje Zidanu.

A izgleda da je sve došlo po naplatu, jer ''Marka'' prenosi uslove po kojima se Zidan vratio u klub.

Prvi od njih je pronalazak dostojne zamene za Kristijana Ronalda, odnosno kupovina igrača kog je Zizu nanišanio. Ne, nije u pitanju Nejmar nego Kilija Embape za kog Zidan ne pita koliko košta.

Embape na meču sa Zvezdom Foto: Marko Jovanović

Zatim, Geret Bejl i Dani Sebaljos moraju da idu iz kluba. Njih dvojica su i prethodne sezone bili u Zidanovoj nemilosti, a jedini su negativno govorili o Francuzu kada je otišao.

- Nismo razgovarali posle finala. Naši odnosi su bili dobri, ali ne bih rekao da smo bili prijatelji. Čak sam bio frustriran pre finala, jer sam počeo sa klupe iako sam pre toga igrao dobro i smatrao sam da zaslužujem prvu postavu. Da budem iskren, bio sam jako ljut. Sada mi pomaže i to što Lopetegi govori engleski jezik, a Zidan ne. Mogu ja s trenerom da pričam i na španskom, ali možda ne mogu ići u dubinu koliko bih trebao - svojevremeno je rekao Bejl.

Podsetimo, nedavno smo pisali da je Velšanin već našao kuću u Mančesteru i sve dogovorio sa Junajtedom, ali je posao kvario Perez. Sada, čini se, nema nikakvih prepreka da se Bejl preseli na Old Traford.

Bejl pakuje kofere, najverovatnije za Mančester Foto: Guliver/Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Kao što želi da njih dvojica odu, tako Zidan želi da Marselo i Isko ostanu u klubu. Oni nisu bili u planu kod Solarija, činilo se da će na leto napustiti Real, ali povratak Francuza menja sve.

Za kraj, Zidan je poručio da nikako ne želi da se Džejms Rodrigez vrati iz Bajerna u Real. Perez će morati da pristane na sve, jer jednostavno nije imao kud.

>>> Atletiko je iz Madrida u Torino doneo velikih 2:0, ali večeras ih napada sila s Kristijanom Ronaldom na čelu! A kvota da Juventus ide dalje (Prolaz 1) je čak 4,10! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus - Atletiko Madrid.

VIDEO: Ovako je izgledalo kada je Zidan podneo ostavku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rambo

    12. mart 2019 | 09:01

    Uzmi bre naseg Tadica i bicete opet prvaci LS.

  • Tišljer 036

    12. mart 2019 | 07:44

    A ja mislio glavna vest stiže iz partizana....

  • cristiano messi

    12. mart 2019 | 08:22

    Sve je ovo super, ali...tri finala LŠ- prvo krađa protiv Bayerna, potkradanje Juventusa i još sijsaet sličnih, realno jedno finale je njegovo...Realno tim koji on vodi igra tehnički lijepo, to volim ali da li je zasluzio triplu kruu , ni blizu....sad će mu dovesti sve sta trazi i opet će morati UEFA da ga gura ka finalima LŠ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA