≫ 

Fudbaleri Partizana ''oči u oči'' sa upravom kluba!

Uporedo sa sednicom UO čelnici će obaviti sastanak i sa prvotimcima

  • 22
FK Partizan, početak priprema za sezonu 2017 - 2018, Milorad Vučelić i  Miloš Vazura Foto: Marko Todorović

Čelnici Partizana, preciznije oni koji su u Humskoj pitaju za sve, trebalo bi tokom današnjeg dana da se obrate i fudbalerima, kao i stručnom štabu u krnjem sastavu, koji posle odlaska Zorana Mirkovića predvodi njegov pomoćnik Žarko Lazetić, saznaje Telegraf.

Crno-bele u sredu u Kruševcu očekuje meč četvrtfinala Kupa Srbije sa Napretkom (15.30 časova) i jasno je da pomenuto takmičenje i eventualno osvajanje trofeja u njemu predstavlja slamku spasa cele sezone, koja je u prvenstvenoj trci već odavno izgubljena.

Uprava kluba, svesna činjenice da je sportski sektor praktično obezglavljen ostavkama Mirkovića i sportskog direktora Ivice Ilieva, želi da pruži podršku igračima i Žarku Lazetiću, koji će tim voditi u sredu, ali gotovo sigurno i u subotnjem prvenstvenom duelu sa Spartakom iz Subotice (15.00).

Po već oporobanom metodu, motiv više fudbalerima i struci trebalo bi da bude – uplata prinadležnosti, koje bi trebalo da “legnu” na račune u toku današanjeg dana, pošto se očekuje i prva tranša nedavno potpisane saradnje sa Telekomom Srbija.

>>> Kvota da će Kristijano Ronaldo večeras u Torinu prvi zatresti mrežu je 4,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za specijale Lige šampiona.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA