Falkao kao Džordan: Kopačke menja palicom za bejzbol!

Ne mili mu se da bude trener ili funkcioner

  • 0

Fudbaler Monaka Radamel Falkao namerava da se bavi bejzbolom! Vest je odjeknula Francuskom i Kneževinom jer je i Falkao svestan da sa 33 godine već polako razmišlja o kraju fudbalske karijere.

Međutim, za razliku od mnogih bivših fudbalera koji obično posle karijera uskoče u cipele i počnu da uzimaju licence za trenere, ili preuzimaju neke od funkcija u klubovima, Falkao bira durgačiji put.

- Volim bejzbol. Kada sam bio mali, dok sam odrastao igrao sam ga i to na visokom nivou. Često o tome pričam sa svojom ženom. Mislim da ću kada završim svoju fudbalsku karijeru, započeti novu kao profesionalni igrač bejzbola - rekao je Falkao za Frans Fudbal i nastavio:

- Poput Džordana, čak i ako je bio košarkaš i nije igrao u velikim bejzbol ligama na najvišem nivou. Želim da budem prvi koji će uspeti u tome - poručio je Kolumbijac.

Da podsetimo, Majkl Džordan se svojevremeno odrekao košarke da bi se oprobao u Čikago Vajtsoksima, nakon što mu je otac ubijen. Dve godine kasnije vratio se košarci, a Čikago Bulsi su sa njim nakon toga po drugi put osvojili tri uzastopne titule NBA šampiona.

Falkao je sa Monakom bio prvak Francuske pre dve godine, ali je nakon toga otišao iz kluba Kilijan Embape, pa još nekoliko igrača i Monako je već naredne sezone opasno posrnuo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA