≫ 

Tadić ne staje, novi gol Srbina u Holandiji, već 19. ove sezone! (VIDEO)

Lider Kopljanika u velikoj formi, stradao je i rival iz Eredivizije Zvole

  • 5

Dušan Tadić je nastavio da dominira, srpski fudbaler se sa koloseka Lige šampiona prebacio na domaći teren gde se poigrava sa protivnicima iz nedelje u nedelju.

Srbin je bio strelac gola protiv Zvolea, za 1:0, u zaostalom meču Eredivizije, i njime nastavio poteru za De Jongom iz PSV-a, a Ajaks za "Filipsovcima" na tabeli.

Tadić se u 38. minutu ušunjao iza leđa defanzivaca PSV-a, postavio nogu i "zategao" mrežu rivala, što mu je bio 19. pogodak ove sezone.

Dva više ima De Jong, dok je Ajaks trijumfom 2:1, do kojeg je stigao tek golom Blinda u 85. minutu, prišao lideru na dva boda zaostatka u šampionskoj trci.

Gosti su, nakon egala u 79. preko Van Kroja, ostali bez pomenutog igrača zbog dva žuta u samoj završnici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boža zemunac

    13. mart 2019 | 21:15

    Krstajiću vidiš li ti ovo ? Sram te bilo.

  • Tirinti

    13. mart 2019 | 20:13

    Džaba mu.da je i 38 a ne devetnesti.džaba sto dječko igra u životnoj formi.nije dovoljno da igra kod Krstajića.čovjek je ekspert za fudbal.zna ko je za remprezetaciju a ko nije. a ti dječko nesekiraj se. Kad budeš igrao na nivou kao Milinković-Savić,eto poziva od Krstajića

  • Smoković

    13. mart 2019 | 21:20

    rajković-maksimović-nastasić-milenković-ljajić-radosav petrović!-nemanja maksimović-tadić-sergej-Šaponjić-škuletić 3-4-1-2

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA