Milojevića u okršaju s Radnikom zabrinula sebičnost: Videli ste zašto to nije dobro (VIDEO)

Biće o čemu da se priča u svlačionici crveno-belih i posle plasmana u polufinale Kupa

  • 9

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević smatra da je njegov tim zasluženo u polufinalu Kup Srbije posle pobede 2:1 nad Radnikom iz Surdulice, ali da je i Radnik imao svoje šanse da od rešenog meča u korist Zvezde napravi dramu.

Crveno-beli su posle prvog poluvremena vodili golovima Ivanića i El Fardu Bena 2:0, da bi u drugom iz penala pogodio Zlatanović u završnici meča. Milojević kaže da je domaćin na stadionu Rajko Mitić imao još prilika, ali ih nije koristio.

- Mislim da smo imali mnogo više prilika za treći gol. Bili smo u nekim situacijama u šesnaestercu sebični što nije dobro, a videli ste zašto.

Ne znate da li u svakom trenutku može da dođe do preokreta. Lično to ne volim, ali pričaćemo. Mislim da je zaslužena pobeda.

Čestitao bih Radniku, mislim da smo se zasluženo plasirali dalje i zahvalio bih se vernim Delijama na prijatnom skandiranju - rekao je Milojević za TV Arena sport.

Njegov kolega sa klupe Radnika Milan Milanović kaže da je Zvezda bila dobar test za njegovu ekipu i da je pobedio jači tim.

- Čestitam, jači su i zasluženo su pobedili. Bili smo prilično mlaki u prvom poluvremenu, najblaže rečeno. Drugo poluvreme, pomeranjem Pavlovića u vezni red, ojačali smo i na kraju uspeli da damo gol iz jednog lepog napada. Vrlo dobar test i drago mi je što smo prezentovali trojicu, četvoricu mladih neafirmisanih igrača - rekao je Milanović.

VIDEO - Trener FK Radnik nakon poraza od Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baster

    13. mart 2019 | 21:01

    Miloje,lagano sklapaj kockice pa da opet igramo LŠ. Mnogi smatraju da imamo bolji tim nego prošle sezone,a imamo vremena da se uštimujemo.. Sa komšijama imamo jednu,a možda i dve,utakmice i šteta što nisu malo ozbiljniji,da računamo na malo jači trening..

  • ilija

    13. mart 2019 | 22:09

    Treneru svaka cast.Treba kritikovati sto nevalja iako se pobedi.

  • BWA

    13. mart 2019 | 20:53

    Možda ga više brinu dve utakmice sa onima koji se ne sklanjaju, prejakoj zvezdi od 52,126,543 evra.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA