Ivanić: Najavio sam ovaj pogodak, bila je to akcija sa treninga (VIDEO)

Fudbaler Zvezde ''probio led'' u sredu veče protiv Radnika

  • 0

Vezista Crvene zvezde Mirko Ivanić upisao je svoj prvenac u crveno-belom dresu protiv Radnika u četvrtfinalu Kupa Srbije!

Podsetimo, zimsko pojačanje crveno-belih pogodilo je u 17. minutu posle kornera koji je izveo El Fardu Ben.

- U prethodnom razgovoru sam najavio pogotke i nije mnogo vremena prošlo, a ostvario sam rečeno. Presrećan sam zbog gola, ali još više zbog plasmana u polufinale Kupa Srbije. Cilj nam je dupla kruna i pobeda protiv Radnika je korak na putu do ostvarenja. Mrežu sam zatresao posle uigrane akcije, tu mi je zadatak da se nađem i radujem se što je rad sa treninga doneo konkretan rezultat - rekao je Ivanić.

Ofanzivac crveno-belih istakao je da euforija ne postoji i da su misli već usmerene ka Superligi i gostovanju na Banjici.

- Radnik je nezgodna ekipa, prilično smo se namučili da ga savladamo u Surdulici. Sad je bilo znatno lakše, dominirali smo tokom celog meča, zaslužili smo da pobedimo i najvažnije je da smo to i uradili. Nema opuštanja, već za vikend nas čeka utakmica protiv Rada, moramo da pobedimo i sa što većom bodovnom prednošću uđemo u plej-of. Raspored je u poslednjih dve nedelje gust, umor postoji, ali ne žalimo se - naglasio je Ivanić.

Zvezda u nedelju od 17 časova gostuje Radu u poslednjoj utakmici pred reprezentativni pauzu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA